30-godišnji muškarac izlazi sa 25-godišnjakom

Otkopčao sam bočnu stranu kratke, crne čizme na njezinoj desnoj nozi i izvukao je. Presavio sam pojas na pola i lagano zamahnuo stražnjom stranom njezinog desnog bedra. Počeo sam trljati i mljeti kurac u njezinu macu koja je curila."Želiš li ovo, hunny?"upitala sam, lupkajući glavom o njezin viseći klitoris."Oh, želim ti ga dati. I dalje sam u pravu!"Taj opaki smiješak eksplodirao joj je licem i bio sam zadivljen. Ja sam u pravu, a ti si u krivu."Zahihotala se i napravila još jedan korak. Bili smo udaljeni manje od jednog jarda."To nema veze ni s čim. Sve do gore u tebi.
Stoga, budući da se ponašate kao razmažena djevojčica, definitivno ste u krivu, a ja sam u pravu.""Nema veze s tim!"Ponovila je. Srce mi je zaglavilo u grlu pri prizoru — obožavam guzicu ove žene!Polako sam joj skinuo traperice s nogu i odlučio je nagraditi što je surađivala s teškim poslom izvlačenja iz uskih hlača. Snažno sam je pljesnuo, ciljajući različite dijelove njezine stražnjice sve dok oba obraza nisu bila žarko crvena. Sad budi dobra djevojka i dođi po svog muža."Ponovno sam je napao usnama, snažno je jebao prstima i pritiskao korijen klitorisa. Povukao sam ga niz njezine noge, gore i preko stopala i bacio ga preko sobe. Gurnuo sam svoje prste duboko u njezinu pičku i uživao u stalnom pulsiranju njezina orgazma. Bile su mokre i zrele.
Udario sam joj lijevi obraz, zamahnuvši rukom preko ramena. Molim te. Nisam mogao odoljeti osjećaju za njezin klitoris i lako sam ga našao, ukočen i spreman za dodir. BARF!Ovo su bile vjerojatno najdobro napisane, senzualne, a opet najdivnije priče koje sam ikada pročitao. Malo je uzdahnula, ali je nastavila protestirati zbog zlostavljanja."Ne griješim, stvarno nisam. Samo je zatresla bokovima. Vikala je pri svakom pljusku — a posebno glasno kad sam udario osjetljivo mjesto gdje se guzica susrela s nogom.
Podignula je koljena uz dahtanje, završivši na sve četiri, ali s rukama ispruženim ispred sebe, privezanih za uzglavlje. Samo sam razočarano odmahnuo glavom i opet je udario po desnom obrazu - mnogo jače. Kliznuo sam dva prsta svoje desne ruke duboko u njezinu macu i nježno je pojebao, miješajući naše sokove i gurajući svoj dod duboko u njezino tijelo.– Hoćeš li za mene biti dobra djevojka?upitala sam, vraćajući se na način zadirkivanja i upuhujući hladan zrak preko njezinog klitorisa."Dobro. Desna joj je ruka poletjela između nogu i počela se igrati s klitorisom dok sam je jebao.“U redu je, dušo”, dahtala sam."Svatko griješi. Zastenjao sam od zadovoljstva: to je bilo sve što sam trebao čuti, ali ona je nastavila."O da, jebi svoju ženu. Oh, to je bio dobar osjećaj. Posegnuo sam ispod za kopčanjem njezinih traperica. Molim te, prestani. Odjednom sam shvatio da imam još posla prije povratka u stvarni svijet.“Ti si tako dobra djevojka”, gugutala sam, hvaleći je.– Tako poslušna žena, da priznaš da je tvoj muž bio u pravu. Doći ću po tebe, ženo."Toplina orgazmičkog užitka proširila se iz mog penis po cijelom tijelu, a zatim je došla u oštar fokus dok sam pucao i lansirao svoj dolazak duboko u nju 30-godišnji muškarac izlazi sa 25-godišnjakom. Sjeo sam, a zatim je nježno prevrnuo na leđa. Tada sam je počeo pravilno udarati. Jednostavno sam je bijesno pogledao i stajao uspravno. Ako je htjela i dalje biti tvrdoglava, bio sam spreman to podići na sljedeću razinu.

Tada sam pukla.“Dođi ovamo”, rekao sam i zgrabio je za oba zapešća."Idemo u spavaću sobu i riješimo ovo."“O, ne, nemaš”, rekla je, ali nije se opirala dok sam je vukao prema stepenicama i vodio dolje u spavaću sobu. Okrenuo sam tijelo prema njezinim stopalima još malo za bolji kut i počeo kišiti udarce po njenom dupetu. Srce mi je počelo lupati, a usta su mi se ovlažila.