što znači upoznavanje reddit

Stisnuo je zube i jako se trudio ne doći, ali je osjetio kako pritisci rastu."Jesi li blizu?"upitala je, zastavši na trenutak, oblizujući usne. Louise se nasmiješila."Naravno, dušo. Podignula se tako da je klečala između njegovih nogu, a zatim uzela njegove ruke i stavila ih na svoje grudi."Volim da mi se bradavice maze, Mike, i malo štipaju. Isplazila mu je jezik i olabavila sljedeća tri gumba na svojoj košulji, otvarajući je gotovo do struka, a rascjep između njezinih velikodušnih grudi privukao je njegov pogled poput magneta."Koncentriraj se, Mike.
da! To je to, to je dobro-ooo."Ponovno je sagnula glavu prema njegovim preponama.Šokiran od užitka, shvatio je da ga ona cijelom dužinom uvlači u svoje grlo, a njezin jezik plete uzorke na donjoj strani njegovog kucka. Volim te, Mike."Nasmiješila se."Shvati me, ipak, nisam zaljubljen u tebe. Mike joj se naceri, skidajući svoju košulju. Mike se ponovno probudio, zora je zasivila prozor, neobičan osjećaj u preponama. Odlučili su koristiti kolica i pričvrstiti motke straga. Mike se pridružio timu i oni su nastavili.
Louise McLean klečala je pokraj kreveta i lizala mu kurac. Dvije figure pokraj kolica vidjele su ih kako dolaze i okrenule se da ih pozdrave.
Evans mu je pomogao premjestiti posljednji par."Možemo li se negdje oprati?"upitao."Naravno,. Louise ju je nježno primila i usnama zaokružila kraj, nježno sišući, a zatim jezikom kruživši po kraju. Još moramo popraviti tor. Mike, koji je vozio, iznenada je povukao uzde, pozorno gledajući prema Louiseinoj kući, sada udaljenoj samo četvrt milje."U tvom dvorištu je kolica, Louise. Ovo je moja kći, Lisa što znači upoznavanje reddit. Ja sam Louise McLean, a ovo je Mike Delaney.""Gospođo McLean, gospodine Delaney."Evans je bio sama pristojnost, a Mike je osjetio dobru volju u tom čovjeku.