Stres aplikacije za upoznavanje

Maknuo sam se s tvog lica. Posegnuo sam iza sebe da uštinem tvoju uzbuđenu desnu bradavicu."Rekao sam polako.

Jednim glatkim potezom odbacite traperice i čizme. Toliko si bio zaljubljen u to da nisi primijetio razliku sve dok ti guzica nije počela zujati."Koji kurac!"vikala si dok sam ti jebao dupe svojim mini vibratorom, i dalje te mazeći. Počeo sam se igrati bradavicama dok si ti to radio, ali ubrzo to nije bilo dovoljno. Nehajno ga odbacivši u stranu, počeli ste na kopči remena."Dušo, ako tako želiš, možeš to imati."Nasmiješila si se i polako otkopčala traperice.
Samo udarac tvojih jaja o moje dupe dok si me udario. S puno odlučnosti pokušavali ste ih stisnuti stres aplikacije za upoznavanje. Jezikom sam prešao preko tvoje stražnje rupe, škakljajući meku vanjsku kožu.

Samo želim ovaj put isprobati drugu stranu."Napravili ste korak unatrag i polako navukli košulju preko glave. Odmaknuo sam se od tebe da ti dam prostora za manevar. Polako sam počela otkopčavati kravatu koja mi je držala haljinu na mjestu."Lezi na krevet, dušo. Masirao sam ti jaja i osjetio sam po težini u njima da mi skupljaš lijepu veliku spermu kada se april i jackson spoje. Uskoči!"Bio si toliko oduševljen da sam mogao reći da nikad prije nisi imao analni seks.Činilo se da mi tvoj kurac maše naprijed-natrag, bio si tako uzbuđen."Prije nego ti dopustim da me pojebeš u guzicu, moraš ga pripremiti kao što sam ja učinio za tebe. Polako sam puzao preko tebe dok nisam opsjedao tvoje lice.– Lizi me. Samo nastavi s tim."Htio sam te koristiti kao svoju osobnu igračku za jebanje, a da ne znam što ti se sviđa, a što ne. Ali činilo se da uživaš u tome."Trudio sam se da se ne nasmijem naglas. Prekinula si poljubac i pogledala me kroz zatvorene oči."Znam da sam obećao da ću te izvesti na ples i da ovo neće biti samo zbog seksa, nego dovraga. Mogao sam vidjeti kako sperma blista na vrhu."Kako izgledam, ljubavi?"Okrenula sam se prema tebi da vidiš moju punu smeđu donju, samo prekrivenu podvezicama. Stvarno jesam.

Bustier koji sam imao na sebi nije ostavio mašti ništa. Kad sam postao promukao od vrištanja, ti si se nasmijao i vratio se u mene. Eksperimentalno sam se kretao gore-dolje, a osjećaj je bio fenomenalan. Dečko, jesi li bio lak.
Mislio sam da je tako seksi kako ti se bradavica skupila i otvrdnula dok sam je škakljao. Posegnuvši između nogu, gurnuo sam igračku natrag u tvoje dupe."O sranje!"Uz vrisak i stenjanje, bokovi su ti počeli divlje lupati dok si se zabio u mene.
Znajući da nikad nećeš izaći iz sobe, nisam se zamarao gaćicama. Opasao sam te nasred kreveta.
sve do jebanja moje guzice s tvojom vibracijom dok sam vezan. Pomno sam promatrao tvoje lice. Nisam mogao vidjeti tvoje oči zbog tvojih nijansi, ali osjećao sam se kao da su mi dosadne. Budući da je vaše sperma iscurila van, nisu imali problema s pristupom. Mogao bih reći da ti se stvarno svidjelo više nego što si sam sebi mogao priznati."Ali, kao ispriku zbog toga, dopustiti ću ti da me jebeš u guzicu, u redu?"Tvoj kurac je ponovno krenuo uz punu pažnju."U redu. Moje najlonke su mazile tvoju kožu, moje su grudi ležale na tvojim prsima, nagnuo sam se naprijed da ti polako prevučem masku preko očiju."Obožavam nositi seksi donje rublje.
Dolje."Nisam pustio tvoju bradavicu niti otpustio pritisak sve dok ti jezik nije počeo ležernije hodati."Nisi morao pričvrstiti..." počela si govoriti dok nisam krenula na drugu bradavicu."Nećeš razgovarati sa mnom. Nisam baš znao što očekivati. Tvoj je jezik ovaj put polako prešao preko mog klitorisa. Bio si tvrd prije nego što sam se skinuo, ali nakon toga, tvoje vene su izgledale kao da žele puknuti. Nisam mogao pomoći, a da ne polagano mljetim bokovima o tvoj jezik.