Zašto te dečki ignoriraju nakon spajanja

Otišla je do kupaonice, spustila gaćice i podigla suknju i sjela na tron. Bio je gotovo nježan i podigao je tempo kada je počela stenjati i stenjati sve dok ponovno nije dosegla vrhunac. Vezao ju je za improviziranu, ali učinkovitu šipku za posipanje. Promjena u njegovu tonu i licu bila je tako iznenadna da je počela pomalo paničariti."Misliš, budući da sam ja samo crnja, neobrazovani vodoinstalater, da možeš zanemariti osnove građanskog ponašanja?"Bio je brz i uhvatio ju je za zapešća. Vratila se unutra, ponovno prošetala dnevnom sobom, pustila se da padne na kauč i puhnula.
Zbogom gospođo, do sljedećeg puta."A onda otišao, zatvorivši glavna vrata za sobom zašto te dečki ignoriraju nakon spajanja. Vratio joj se na leđa i ponovno je pojebao u dupe. Zaustavio se, dahćući, a njegov penis, sada malo manji, skliznuo je iz njezine guzice. Masivni penis počeo je kliziti u njoj, otvarajući njezinu vaginu.
Razboljela se od banalnosti cijele priče. Otvorio je drvena vrata ispod umivaonika i pogledao lijevo-desno. Njezina posljednja godina bila je jako teška što znači upoznavanje reddit. Ustala je, izašla na trijem i pogledala na cestu. Skinula je prljavu odjeću i istuširala se.