Anonimna aplikacija za upoznavanje iphone

Započinjete mučno spori put niz moje tijelo, zaustavljajući se kako biste se zadržali na strateškoj točki na putu.
Tvoje ruke klize ispod mene, oblažući moje stražnjice, zatim klize niz moja bedra, da podignem moje noge preko tvojih ramena. Moja glava je u ravnini s tvojim prsima, a rukama prelazim preko tvoje kože, osjećajući teksturu kose i kože pod prstima.
Zbog orgazma mi se tijelo zatvara, a usne se stisnu oko tebe. Dok otvaram oči, osjećam tvoj dah na svom vratu, zatim tvoje usne, dok kušaš kožu tik ispod mog lijevog uha, šaljući hladnoću kroz cijelo moje tijelo. Nakon posljednjeg strastvenog poljupca odvajam se od tvojih ruku i nogu i odlazim do najbliže pojilice da počistim.
Kako dosegne punu ekstenziju, počinjem ga pumpati u usta i iz usta, isprva polako, a zatim povećavam brzinu dok ga krv potiče i postaje tvrd kao kamen anonimna aplikacija za upoznavanje iphone. Tvoje su usne tople uz moje bedro, tvoj dah mrsi kosu između mojih nogu dok se naprežem o tebe, potičući te. Jednog po jednog ljubim svakoga od njih, trkajući po njima jezikom, zadirkujući ih prstima.

Raširim noge i posežem između njih, pronalazeći tvoj još uvijek čvrsti dodatak i vodim ga do otvora koji čeka između mojih nogu. Izmičem iz tvog zagrljaja, gdje sam se udobno odmarao cijelu noć, i bosim nogama da se pobrinem za uporni poriv majke prirode zašto te dečki ignoriraju nakon spajanja. Dok se vaše tijelo počinje ukočiti od nadolazećeg orgazma, ja se odmaknem od vas i okrećem se da sjednem na stijenu.
Dok tvoje usne dopiru do mrlja zagrijanih tvojim prstima, hvatam dah u iščekivanju, samo da me opet zadirkuju. Nastavljam sisati sve dok ne postanete mlohavi i ne mogu više podnijeti zadirkivanje. Nasloniš se na drvo koje stoji iza tebe i zapleteš ruke u moju kosu. Kako se naša osjetila vraćaju, primjećujemo kako ptice veličanstveno pjevaju, sunce sjajno sja, a mir je ustupio mjesto novom danu. Počinjem drijemati dok toplina sunca prodire u moju kožu, čineći me da se potpuno opustim.
Moje ruke naizmjence obujmaju tvoje lice i prate tvoje ruke, potičući ih dok ih zadržavaju. Povlačim koljena kako bih ti dala više prostora za manevar i hvatam tvoje obraze da te čvršće privučem u sebe. Potpuno gubim pojam o vremenu, misli mi lutaju kamo hoće. Voda je kristalno čista, temperatura je tek nešto iznad ledeno hladne. Jezik mi klizi niz donju stranu, a zatim se vraća na vrh.

Dok ulaziš u mene, usisavam tvoj jezik u svoja usta, usisavam ga, usklađujući napon i povlačenje tvoje muškosti u sebi. Nakon što se čini kao vječnost, dok mi se mišići počnu opuštati, podižeš glavu i smiješ mi se u oči. Gurneš me natrag na kamen i poližeš sav sok koji curi iz mene prije nego što me ponovno strastveno poljubiš. Strast se zahuktava dok se moji bokovi počnu pomicati uz ritam tvoga jezika koji juri unutra i van. Tvoje ruke klize oko mene kako bi obujmile moje grudi dok se naslonim na tvoja prsa. Dok vatra u nama ugasi užarenu žeravicu, mi skačemo u ledeno jezerce, plivamo i igramo se opet kao djeca.. Posežem za tvojom muškošću i podižem pogled da vidim tvoje oči dok jezikom trzam po vrhu tvoje još uvijek blago mekane erekcije. Dok se naslanjam na tvoja prsa, ti se povlačiš nekoliko koraka unatrag, a ja klizim na koljena ispred tebe.