Pravila izlaska samohrane majke

Iako sam bila gladna poljupca, otrgnula sam usta od njegovih što sam prije mogla, iako mi je bilo tako teško ići protiv vlastitog uzbuđenja."Ummpphh, aahhh...mi...moramo biti oprezni."Bila sam to ja, izdišući riječi, zurila u njega prije nego što sam bacila pogled na stubište."I ja sam pravila izlaska samohrane majke. Kad sam mu rekao da mu je djed jednom došao u posjet, bio je ljubomoran i bijesan.
Zgrabio sam jednog afganistanca s obližnjeg sjedala i bacio ga na korištenje. Polako sam otvorila vrata i, zahvaljujući Sotoni, Mark je još uvijek spavao anonimna aplikacija za upoznavanje iphone. Albert je nastavio komunicirati s nama putem e-pošte. Trenuci su prolazili, a mog muža nije bilo u blizini. Zurili smo jedno u drugo, bez riječi i teško dišući. Zbog visokog rizika da budem uhvaćen, drugi dio mene prisilio me da ostanem u sigurnim okvirima naše spavaće sobe. nemoj...

Možda je, pomislio sam, pokušavao locirati mene ili nas gore prisluškivajući zvukove u spavaćoj sobi našeg sina i u slobodnoj sobi. Kako bih mogao reći, "hvala Bogu" nakon što sam počinio isti grijeh po tko zna koji put?Je li moguće da je Mark samo glumio da spava nakon što nas je promatrao u mraku kako se izvijamo i trzamo u ekstazi?To se igralo na umu jer nije hrkao dok sam jurila u kupaonicu.