žena lav izlazi sa ženom vagom

Suzanne ga brzo zagrli i otkotrlja iz kreveta.

Stvarno želim svršiti, ali neću pokušati promijeniti tvoje mislim večeras. Nakon što je voda sva isparila, poziva je unutra.

Kad je gotovo, odnese ga Danielu da može jesti u krevetu. Umjesto toga, mislila je da je gotov. Suzanne pomiče glavu najbolje što može. Dupe joj je još uvijek bilo nježno od ranije. Stavlja mu ruku oko struka i privija se uz njegovu stražnju stranu. Osjeća kako je njegovo uzbuđenje pritisnuto uz nju i osjeća kako se vlastita vlažnost povećava kako njihovi poljupci postaju sve dublji žena lav izlazi sa ženom vagom. Odveza joj ruke i pusti je da se opusti na minutu. Kad su na putu, Suzanne položi ruku na bedro svoga Gospodara i nasmiješi mu se. Znao je njezine granice i stao je neposredno prije nego što je otišla. Teško. Noge drhteći ona ustaje. Ruke jedno oko drugog ljube se.

Radi što god osjećaš da je najbolje. Nakon nekoliko pića oboje su osjetili dobro "zujanje" alkohola i na kraju su igrali bilijar i zajedno plesali prije nego što su se vratili u svoju sobu. Nije se mogla čak ni natjerati da prebroji svoje udarce na način na koji ju je njezin Učitelj tražio kada je kažnjavana."Što bi trebao reći kad te pljusnem kučko!"zahtijevao je. Pomiluje je po glavi: "Dobra djevojka."Daniel je privuče k sebi i počne je ljubiti. On legne, a ona ga namaže losionom.
Hoće li tvoj sastanak proći u redu sutra?""Nisam siguran da ću biti iskren, ali nema smisla razmišljati o tome sada."Uz to, ona isključi vodu i zgrabi ručnik. "Uzima je za ruku i grubo gura na krevet besplatne stranice za upoznavanje u daytoni. Vjerojatno je imala brane na stražnjoj strani, iako je dobila samo 15 udaraca, bili su to tvrdi udarci. Uzimajući je za ruku, veže je za stup kreveta.