Igrači stranica za upoznavanje

On se tamo zadržava neko vrijeme, zadirkujući me dalje, uživajući u meni dok se migoljim.– Hoćeš li za mene biti dobra djevojka?pita tiše, a vrhovi prstiju klize ispod čipke."Da, gospodine", cvilim, zureći u njegovu ruku s čežnjom."To je dobar kućni ljubimac", gugutao je, klizeći mu rukom da obujmi moju golu mačku, oblažući prste mojim sokovima. Bio je to osobni detalj za koji se čini da nije dobro preveden. Učiteljeve ruke prolaze niz moje tijelo, od vrata do pičke, ponovno me mazeći. o Gospodaru, molim te... Pocrvenim, osjećajući kako se vlaga počinje upijati kroz pamuk."Mm...
Možda sam samo ja, ali kako može biti sramota biti prekriven spermom tvojih gospodara?Čast za podmornicu, mislio bih.. Manšete se skidaju, a on se sruši pored mene uvlačeći me u sebe. Ne mogu više... Osjećam kako mi vrh njegovog kurca, zalizanog mojom vlagom, zadirkuje svoj šupak dok mi drži kuk na mjestu.

Slažem se s tommybowlerom, osramoćeno je ovdje pogrešno. Reži i tjera me da ga pogledam u oči, a ruka mu se ponovno opušta u masažu."Ponašaj se. sviđa ti se to, zar ne? Ti si napaljena mala drolja."Posežem za njegovom rukom, pokušavajući je gurnuti niz donje rublje, očajnički želeći da me se dotakne. Majstor počinje milovati svoj kurac kako bi me zadirkivao, držeći ono što želim izvan dosega.Želim kušati, imati priliku da jezikom pređem preko njegovog kurca i imam zadovoljavajuće sisanje, ali znam da to neću dobiti.Činim kako mi se kaže, širim noge i uzdišem, nadajući se da će to gurnuti duboko u mene.“Mm... Tvoje dupe je moje vlasništvo. Ničije drugo.

Grubo me pojebe, s entuzijazmom povrijedi moje malo dupe, a ubrzo osjetim da je spreman svršiti, potaknut mojim kricima zadovoljstva."Učitelj će te obilježiti, Elle", zastenje, iznenada se izvlačeći iz mene, ostavljajući moj šupak razjapljenim."Tako je. Poznao bih ga bilo gdje, s dugim, dohvatljivim prstima i namjernim dodirom. Moj protest se pretvara u stenjanje dok mi njegov penis polako ispunjava guzicu, rastežući me i tjerajući me da uzmem cijelu njegovu dužinu."Je li to dobar osjećaj, kurvo?"pita on, a stisak mu lagano popušta kad počinje gurati ujednačenim tempom."Ne..." Lažem, osjećajući kako svaki centimetar klizi unutra i izlazi iz mene, "Molim te, Mast- mmmm."“Nemoj stati”, šapćem, opuštajući se u pokornosti i dajući mu svoje tijelo. molim te ja... Cvilim i pokušavam stisnuti bedra u znak protesta, odbijajući ga.Želim se igrati s dovoljno da budem kažnjen.“Znam da znaš što ti ovo donosi, Elle”, kaže mi jasno, prevrćući me i gurajući mi prednji dio u krevet.Čujem da manšete izlaze iz ladice i da su mi zapešća spojena. Grudi mi nabubre i stišćem ih, povlačeći bradavice. Dobro je znati. Izlazim iz sna, oči mi se lagano otvaraju, bojeći se da bi san mogao s njim ukrasti Učitelja.

Svršit ću... Napola budan i napola u snu, osjećam kako me ruka miluje po bedru. On radi prstima u meni dokle god mogu doprijeti, tjerajući me da plačem i preklinjem da svršim, sagradivši se u iščekivanju."Molim te... Jebe me agresivno, zabija se u mene dok me hvata i stišće za grudi."Majstore! Ne mogu...
Uzet ću ga kad god želim."Leđa mi se izvijaju dok osjećam kako se iskrcava po meni, sperma oblaže moje dupe i kapa dolje na moju već natopljenu macu, dok Učitelj viče u oslobađanju. Okrećem se na leđa, duboko udišući dok njegova ruka klizi po mojoj mački, miluje mi nabore i tjera me da stenjem."Ššš..." utišava moj upitni ton dok mi njegove usne četkaju uho, zarivajući zube u moj vrat igrači stranica za upoznavanje.