Izlaziti s ovnom

Toplo sunce, tropski povjetarac i vesela atmosfera dodatno su me napalili. Prevrnula sam ga, a zatim uzela njegov kurac u svoja usta, tiho ga sišući kao da je duda. Nešto se događalo s mojim tijelom. Dok sam ležao u svojoj ležaljci, po cijeloj su mi se koži počeli stvarati mlaznice znoja.
Moram priznati da je prošlo dosta vremena otkako sam imala spolni odnos, pa sam se spremala otići u Meksiko, osjećala sam se jako napaljeno. Električni seksualni osjećaji počeli su se širiti mojim tijelom. Nasmiješio se kad je vidio moju lijepu, novu brazilski depiliranu macu.

Tako sam želio kurac. Opet je očešao moj klitoris, i nisam mogla vjerovati kad me je prolomio drugi orgazam. Htjela sam zavesti muškarca, pomaknuti ruke preko njega, pasti na koljena, uzeti njegov kurac u usta. Usporila sam na nekoliko minuta, ali moj je novi tip htio više i prevrnuo me. I ubrzo je bio miran. Tada je orgazam počeo početi na samom stražnjem dijelu moje mace izlaziti s ovnom.
To ga je dodatno otežalo. Osjećala sam svoju golu macu ispod donjeg dijela bikinija i pitala se može li još netko oko bazena reći da se smiješim jer sam bila presretna koliko je lijepa i savršena. Ali razlog zašto toliko volim pušenje je taj što znam sisati, maziti, lizati i zadirkivati ​​muškarca do te mjere da ne želi ništa više od toga da bude u meni. Prijavila sam se, obukla bikini i sarafan i krenula dolje do bazena.
Volio bih vidjeti tu brazilski depiliranu macu,. Teško sam disala i stenjala dok je on izmjenjivao sporo i brzo.
Ostavila sam torbu u svojoj sobi i dizalom se popela do njegove sobe.