Kineska top aplikacija za upoznavanje

Tony je uhvatio pojas oko struka i svukao joj hlače s bokova i spustio na bedra.Čisto s kreveta, bilo ih je lako gurnuti do njezinih stopala prije nego što ih konačno izvuče preko cipela i baci u kut sobe.

Medvjed se lagano sagnuo kako bi bolje pogledao Hayline grudi koje su se dizale dok je panika počela rasti u njoj i očitovala se u njezinom produbljenom i ubrzanom disanju."Jebi me Robe, ova cura je spremna za nas... Tonyju su prsa nabujala od ponosa zbog njegovog uspjeha, a penis od požude.

Iako Hayli ništa od toga nije mogla vidjeti, njezin mozak je shvatio što se događa i da je prijetnja Tonyja za sada ionako nestala."Slatki Isuse Bude, pogledaj ovo", promrmlja Rob u nevjerici dok je stajao uz bok kreveta i gledao Hayli koja se skljokala preko kreveta. Odgurnuvši se s njezinih prsa, ustao je i divio joj se nekoliko sekundi prije nego što je posegnuo kako bi raskopčao struk njezinih bijelih hlača. Uzimajući njezina bedra još jednom u svoj čvrsti stisak, on ih je još više razdvojio tako da je to još malo razdvojilo njezinu macu, a zatim je vrhom svog gladnog mesa povećao pritisak na njezine usne.'Molim te, NE', vrisnuo je njezin um, a oči su joj preklinjale kad je osjetila kako njegov vrući gumb počinje ulaziti u nju. [Napomena autora – Čitatelji za opciju 2B – Paul bi trebao napustiti priču u ovom trenutku i pročitati Haylinu "Klizna vrata" Opcija 2B – Paul od Menderman ©] Tony iznenađeno podiže pogled, a njegova ruka hvata patentni zatvarač.....
U svom neznanju nije shvaćao da joj nije dao izbor, a u svojoj gluposti je nije shvatio da je Paul najvjerojatnije primijetio njegovo sipanje Haylinog pića. Tony je bio bezobrazan, uzeo je Haylinu čašu i dodao je drugoj djevojci i pitao je može li je držati na minut. Hayli se nikada nije osjećala tako ranjivo ili uplašeno kao sada, i tako zna u svom srcu i mozgu da ne može učiniti apsolutno ništa da spriječi ono što je sigurna, gledajući u njihove oči ispunjene požudom, da će se dogoditi nju. "Rob...ova djevojka je jebeno zbijena", obavijestio je medvjed svog najboljeg prijatelja kineska top aplikacija za upoznavanje. Hayli se osjećala kao da su je raskomadali kad je glava bila tek dio osnovni profil za upoznavanje. Tony je bio nagrađen ulaskom u prazan hodnik iz kojeg je vodilo nekoliko vrata.

Tanke gaćice bile su sve što je stajalo između njega i sveobuhvatnog jebanja. Medvjed je bio Alfa, vodio je, odlučio je što će se dogoditi u njegovom svijetu, a upravo sada je odlučio da je ova slatka riba za njega. Jednostavno nije mogla razumjeti zašto se ne može pomaknuti, željela je to kad je vidjela izraz neobuzdane požude u Tonyjevim očima i debljinu njegove tvrdoće u hlačama. Medvjed je osjetio kako se topla koža odupire dok je bulbusna glava: 'Sranje tijesna je.....jebi me, dobio sam djevicu,' samodopadno je pomislio. DJ je bio dobar, znao je natjerati publiku i natjerati ih da plešu cijelu noć do zore. Tiho gunđanje ostavi Tonyjeve usne nakon udarca, a onda je došlo vrijeme da se ugase svjetla kad se spustio na zid."Pederu", promrmljao je medvjed dok se nadvio nad Tonyjevo klonulo tijelo.