Razlika u godinama za spojeve u Koreji

Zastenjala je dok sam joj trljao klitoris. Dok sam sjedio i gledao kako svijet prolazi, čuo sam hihot i zvuk potpetica. Nisam imao pojma o vremenu i podigao sam pogled i vidio autobus kako dolazi niz cestu. Sjeo sam na hladnu metalnu klupu i gledao kako automobili prolaze, a onda se počela spuštati magla.

Prije nego što sam mogao učiniti bilo što Mandy je povukla moje crne bokserice i moj uspravni kurac je izbio."Jebena Gemma, pogledaj njegov kurac. Lijep je i debeo i ima neku dužinu."Ne dopuštajući Gemmi da pogleda unutra, Mandy je omotala ruku oko mog ukočenog kura i počela mi drkati kurac. Krenuo sam prema autobusnoj stanici u nadi da ću stići na zadnji večernji autobus. Mandy je tada zagunđala dok je dolazila i mogao sam osjetiti kako mi njena vlaga kaplje na kurac i na noge razlika u godinama za spojeve u Koreji.
Stigao sam do autobusne stanice na rubu imanja. Mandy je sada stvarno stenjala kad je počela rasti, poskakivala gore-dolje. Podigla je pogled prema meni."Bolje da mi svršiš u usta ili mi ližeš guzicu."Nije mi smetalo lizati dupe kao što sam to činio s prijašnjim djevojkama tako da me njena prazna prijetnja nije smetala.

Nije imala donje rublje i imala je podšišani grm. Pogladio sam svoj penis prema njezinim otvorenim ustima i onda je to bilo, vruća sperma jurila joj je u usta. Gemma je prišla i sjela mi u krilo, okrenuta prema meni.
Pozvao sam je i dok je stajala uvukao sam prst u njezinu mokru rupu. Sjela je i povukla gornji dio kako bi otkrila svoje sise, igrajući se s njima dok je poskakivala.

Osjećao sam kako mi se jaja počinju trzati."Bolje da klekneš Gemma dok sam spreman svršiti."Mandy je stajala i gledala, trljajući svoju dlakavu macu dok sam ja stajao ispred Gemme koja je sada klečala preda mnom. Plavokosa djevojka se pogurnula naprijed i zamalo pala preko mene dok sam sjedio. Gemma se približila i stavila svoje sise blizu mog lica kako bih ih mogao sisati i jezikom prevlačiti njezine bradavice kineska top aplikacija za upoznavanje. Autobus se udaljio, a oni su mi mahali dok su oboje spuštali vrhove kako bi otkrili svoje sise - drske kučke, pomislio sam, ali kakav način čekanja na autobus!. Bila je to metalna konstrukcija sa zelenom ljuštenom bojom i staklenim prozorima sprijeda - pa, prozori od perspeksa ako budem precizan.
Prišavši Mandy, poljubila ju je. Mandy je tada pomaknula glavu i počela uzimati moj kurac u usta. Gemma se pomaknula i počela se igrati s sisama svojih prijatelja, a zatim je jezikom klizila po bradavicama svojih prijatelja. Njezina desna ruka pronalazi put do moje štake dok mi je sisa skoro ušla u usta."Hej Mandy, želiš osjetiti njegov paket, jako lijepo.""Uživali ste u tome, je li? Gledao sam svoja posla dok vas dvoje niste ušli."Mandy me pogledala kao i njezina prijateljica koja se zvala Gemma. Skinula se s mog kuraca i u polusvjetlu sam ga vidio kako je sjajan i prekriven njezinom spermom. Bila je to tipična, predbožićna prosinačka večer. Brzo sam povukla svoje bokserice i traperice i učinila da izgledam naočit.