Sugar Mummy web stranice za upoznavanje u Gani

Njegov osjetljivi nos uhvatio je miris njezina uzbuđenog seksa, dajući mu stanku. Sretnica..
Naprezala se da čuje najslabiji zvuk, ali čulo se samo struganje grana, ostala noćna stvorenja su utihnula. Sada je znala da to nije normalan pas i da joj je želudac zatreperio od ponovnog uzbuđenja, ali strah je ostao uz nepoznate namjere zvijeri koja je promatra. Liz je skenirala drvored u potrazi za grabežljivcem koji je lutao šumom, ali sve što je mogla vidjeti bilo je crnilo. Dok je prolazio pored Liz, mogla je vidjeti njegov penis u erekciji kako viri iz korica. Um joj je bio pomućen mješavinom boli i zadovoljstva kad je vukodlak ispustio dugi valoviti urlik. Novinar je pregledao njegove bilješke kada mu je kamerman signalizirao da je vrijeme za emitiranje. Prsti su joj se sklopili oko debele tvrde osovine i osjetila je intenzivnu toplinu koja dolazi iz nje.
Grudi su joj se tresle, a crte krvi tekle su iz ogrebotina na trbuhu i bokovima iz njegovih oštrih kandži. Hvala ti želiš pročitati više o ovom paru... Izgledao je kao križanac ljudskog penisa i psećeg. Liz je osjetila snažnu želju da pobjegne dok je dlakava ogromna zvijer nastavila napredovati prema njoj, ali znala je da neće uspjeti ni dvadeset stopa prije nego što će biti na njoj, rastrgnuvši svoje meso na vrpce.

Gromoglasni urlik razdvojio je zrak kada je vukodlak počeo svršavati. Iskrivio je vrat i jezikom je ponovno pronašao njezinu pulsirajuću macu, probijajući se duboko u nju. Liz je vrisnula dok je gurnuti čvor prošao pokraj njezinog čvrsto rastegnutog otvora, nabujavši u njoj do nezamislive veličine. Pomaknula je desnu ruku prema dolje na drugo područje koje je zahtijevalo pažnju, svoj bolni klitoris. Liz je obuzdala svoj strah i pokrenula sljedeći dio svog plana, nadajući se da možda neće biti pojedena, ako se obrati osnovnim instinktima stvorenja za parenje. Gledajući u kameru, novinar je započeo svoj izvještaj."Auto Elizabeth O'Donnell pronađen je napušten na autocesti 80 otprilike milju i pol odavde. Osjećala se kao da je u nju gurnuta dinja pričvršćena za poslovni kraj lustera iz Louisvillea. Nekako želim ići pronaći teren i vidjeti u kakve nevolje mogu upasti :) Također moram priznati da mi je, dok sam čitala scenu vrućeg seksa, od toga i moja maca pulsirala i trzala se.
Um joj je počeo crtati slike stvorenja za koje je znala da je tik izvan njezina vidokruga, a užas i požuda ispunjavali su joj samu srž. Fantazija koja bi, ako se ostvari, mogla značiti kraj njezina života.Često je sanjala o susretima s mitskim bićima kao što su vilenjaci, vile i slično, ali susret s pravim likantropom plijenio je njezinu maštu otkad se sjeća. Policija i članovi forenzičkog tima lutali su njime i okolnom šumom tražeći tragove gdje se nestala djevojka nalazi.
Tihi dah pobjegao je s njezinih usana na prvi lagani dodir njezina pulsirajućeg pupoljka dok je topla vlaga curila iz njezina vlažnog seksa. Režanje je prestalo, a vukodlak se nije pomaknuo dok je Liz polako gladila golem kurac stvorenja. Njezin je stisak čvršće stisnuo vukodlakov kurac, natjeravši ga da se povuče u zrak. Mogla je vidjeti svjetlo, bez dva svjetla koja slabo svijetle u crnini, postavljena blizu jedno drugom. Sljedeći put kada je njegov čvor pritisnuo njezine proširene usne, zvijer ju je povukla unatrag na njegovu nabubrelu izbočinu. Pustila je njegov penis kako se ne bi prevrnula dok joj je tijelo silovito drhtalo. Oči su je promatrale unutar drveća, lebdeći stopu ili dva iznad tla.'Može li to biti vuk ili kojot koji traži laku smrt ili možda divlji pas?'ona je mislila. Bradavice su joj stajale uspravno na grudima, ali je li zbog hladnog noćnog zraka bile tako mučno tvrde ili zbog iščekivanja mogućeg seksualnog susreta s vukodlakom. Osjećao sam kako mi maca nateče i pulsira, čitajući kako ju je vukodlak pojebao... Liz je na ovom još neidentificiranom stvorenju vidjela snažne noge ispod uskog struka i mišićave ruke pričvršćene na široka ramena. Novinar i njegov snimatelj stajali su odmah ispred žute vrpce mjesta zločina koja je okruživala travnatu čistinu. Njegovi suptilni valovi bili su poput glazbe za njezine uši. Srednji prst razdvojio joj je mokre nabore i utonuo u njezinu vatrenu rupu.

Nijedno tijelo nije pronađeno, ali postoje pronađeni su znakovi borbe i odjeća, krv i kosa za koje se pretpostavlja da su njezini. Polako je posegnula za njim i dočekalo ju je prijeteće režanje, ali to ju nije zaustavilo Sugar Mummy web stranice za upoznavanje u Gani.

Iza mene, policajci i CSI tehničari pretražuju čistinu u potrazi za bilo kakvim dokazom o tome što joj se dogodilo. Vukodlak je čučnuo pripremajući se potjerati svoj plijen koji je bježao, ali kad ona nije pokušala pobjeći, oprezno ju je pogledao.