Web stranice za upoznavanje za filipinski

Kad mu je napokon uspjela skinuti košulju, April se odgurnula od njega."Sada smo oboje u toplesu", nasmiješila se, "na ovaj način izgleda poštenije. Konačno je ubacio uložak i zatvorio stražnju stranu fotoaparata. Ali završio je pomalo naglo i osjećao se nepotpuno. Jedna joj je ruka trljala dojku, dok je druga polako uvlačila i izvlačila glatki ružičasti dildo u njezinu blistavu macu, podvezice i čarape, jedinu preostalu odjeću. Privukla ga je k sebi, jednom rukom uhvativši ga za leđa, dok mu je drugom gurnula košulju s puta kako bi mu mogla poljubiti trbuh web stranice za upoznavanje za filipinski. Nije mogao vjerovati koliko je zgodno izgledala prekrivena njegovim šljokicama. Brzo ga je izvukla iz usta i omotala svoje masivne sise oko njegovog kura. Njegov jednostavan smjer da se dotakne natjerao je njezinu macu da se stisne i osjetila je kako joj se vlaže dok su joj ruke klizile ispod grudi. Bila je to skromna poza, April je klečala na krevetu, zavalila se na pete i samo joj je rame otkriveno. Jedna joj je ruka masirala veliku dojku, a debela bradavica gurala se o čipkastu čašicu grudnjaka. April je ispružila ruke iznad glave, povlačeći s njima svoja ljupka njedra. Izbočina na njegovim hlačama bila je očita i vidjela je da i dalje raste.Želja joj je pomutila rasuđivanje, obećala je samoj sebi da je tu samo zbog slika, ali u trenutku kad ga je ugledala znala je da će to biti više. Ležala je na krevetu prekrivena sjemenom bivšeg dečka, s ružičastim dildoom napola u, pola iz svoje mokre mace cod modern warfare matchmaking.
Namjerno joj se ruka počela kretati u malim krugovima oko nabijenog klitorisa. Nastavio je milovati dok mu je lizala slatku spermu s glave.

Glavna prednost posjedovanja sobe na kraju hodnika bila je u tome što je bilo lako ušuljati se djevojke, bilo je to uz jednu stepenicu, a zatim brzi pogled niz hodnik kako bi se uvjerio da je obala čista i završava s mučnim dvama druga crtica preko hodnika. Nakon što se činilo kao vječnost, čuo je škljocanje brave i vrata su se lagano otvorila."Možeš ući sada", rekla je April svojim dražesnim glasom.

Jeff je samo zurio u nju kroz objektiv. Nagnuvši se naprijed i uhvativši podnožje, gurnula je koljena natrag niz krevet dok nije bila na sve četiri. Smislio je nekoliko različitih izbora pozadine, improvizirajući sa svime, od vreće za spavanje preko posteljine do tepiha od umjetnog krzna. Apriline duple D-cup grudi bile su čvrste i osjetljive, a Jeff ju je volio dovoditi do orgazma samo igrajući se njezinim debelim ružičastim bradavicama."Pa," rekao je, "idemo uzeti nekoliko brzih polaroida da se uvjerimo da imam ispravno osvjetljenje."Jeff je znao da je osvjetljenje ispravno, ali nekoliko brzih snimaka pomoglo bi mu da se usredotoči na fotografiranje svoje bivše djevojke, a ne na lupanje. April je podigla jednu, dok je Jeff snimio još nekoliko i gledao kako se slika polako pojavljuje.Čak i sa svojim ogrtačem čvrsto stegnutim oko sebe, izgledala je seksi. Oprezno joj je jezik skliznuo iz usta i udario o glavu njegovog penisa. Pa, to je bila jedna od stvari koje joj se sviđale kod njega, njegova temeljitost. Njihovi su jezici nekoliko minuta međusobno masirani, a onda se April povukla."Ne brini da će ispasti dobro", rekao je Jeff dok ju je milovao po kosi. Nijedan muškarac joj nikada nije uspio ugoditi kao on. Vrativši se na April, vidio ju je kako i dalje trlja svoje obilne sise kroz grudnjak.