Stranice za upoznavanje Indije

Napola se nasmiješila, a ja sam je nastavio trljati po leđima. Poslao sam poruku Kelly i obavijestio je da radim zadatak za svoju tetu, a ona je ponudila da se javi;Uljudno sam odbio i rekao joj da ću biti na putu i da će biti brže ako idem sam. Teta me pogledala i nasmiješila se govoreći: "Hvala Bryan. Sjedila je na plišanoj smeđoj sofi i imala je veliki pokrivač preko gornjeg dijela tijela. Na sebi je imala uske sive trenirke i bijelu košulju dugih rukava.

Privukao sam joj glavu prema svojim prsima i potpuno se slomila stranice za upoznavanje Indije. Pustila je grudi da padnu i objema rukama uhvatila me za ruku.

Dok je tetino drhtanje polako jenjavalo, njezino je zaobljeno tijelo palo natrag na kauč i ponovno kleknulo pred nju. Sa svojom sada slobodnom rukom, teta ga je besramno ugurala u trenirke. Jako si dobro napravio Sjajna priča!Čeka se drugi dio...

Dok sam izlazila na kišu, teta Lisa je šapnula: "Svratite sutra poslijepodne i recite mi sve o svom spoju."Želim da moja teta uzima tablete za plodnost kako bismo mogli dobiti dijete i mogla me dojiti, pošalji mi poruku sada si ti jedina koju želim pa dođi k meni sada Ovo je super.