Cod black ops 4 nije mogao kontaktirati službu za pronalaženje partnera

Lewis je rekao da je mama kasnila tri tjedna sa mnom, pa... Vrteći jezikom u njezinim ustima, Ragnar se izgubio u njezinom okusu, prešavši rukom preko tijela s kojim se upoznao prije sedam mjeseci prilikom posljednjeg posjeta. Što ako ostanem?"Sranje, čak mu ni ta pomisao nije sjela, mrzio je ovu zemlju. Jadna Eleanor mora biti izrezana od glave do pete na sve drače. To je značilo da je ovdje. Htjela sam se udati za tebe, ali nisam htjela da te moj brat ubije," Sagnula se nad njega, njezine teške grudi pritisnule su mu prsa i šapnula mu na uho, "plus Viking, bio si prilično fantastičan u šumi, htio sam te zadržati u blizini" Režanje u njegovu grlu upozoravalo je da ga mali helion zagrijava do prave smrti od vatre, koju je progutala nježnim poljupcem, dok ga je potpuno ignorirala, i ustala iz njegove potrebno tijelo s gorivom."Ženo, vučem te iza leđa na našim brodovima, udana ili ne."Podigavši ​​prst na njezine usne da je ušutka."Razgovarat ću s tvojom braćom.""Neću ići u Norvešku Ragnar, moja braća se žele s vremenom nastaniti ovdje" zureći iza sebe, prema suncu koje se odražava na selo koje se budi, uzdahnula je Kate.– Oni su sve što sada imam."Imao si me, imaš me. Tvrdoglavi u jednakim količinama, ponosni na svaku uncu, svaki zaljubljeni u drugoga, a opet otporni iz svojih razloga."Ostao bih, gdje god da si bio. Ako se usta oba mužjaka još više spuste, zaklela se da će se otkačiti. Tvoja kraljica te je pozvala kući, morala si otići.""Trebao sam te povući sa sobom Kate. Gledajući dolje, vidjela je razlog zašto."Smiri se i uđi u Eleanor, reći ću ti, samo ne ovdje."Slijedeći Kate u malu toplu donjicu, sjeli su kraj prozora blizu vatre."Što nije u redu Kate? Što se dogodilo? Nisi bila...?"bacivši zabrinut pogled na svoju malu prijateljicu: "Ne, ponudio se, ali ja sam mu rekla ne."Utišavajući Eleanor, Kate je nastavila."Slušaj, da ne spominjem ovo, moja braća znaju tko je, nisu sretni. Dok je prelazila preko malog prostranstva prazne trave, vidjela ju je kako vozi svoju šumovitu kantu da donese vodu za svoju braću."Bože dobri, Eleanor!!"Kate se okrenula i uhvatila svoju prijateljicu u zagrljaj."Što, zaboga, radiš ovako daleko? Je li sve u redu?"Eleanor je pustila svoju prijateljicu kada je shvatila da više ne može doprijeti do svoje prijateljice kao prije. Sada će je, međutim, uzeti natrag.. cod black ops 4 nije mogao kontaktirati službu za pronalaženje partnera. Dakle.

Zakolutajući očima prema Kate, Ragnar je uhvatio Eleanorine vitke bokove, odvukao je natrag u toplu kućicu i spustio migoljavu ženku u krznom prekrivenu stolicu kraj vatre."Zašto"Bilo je sve što je Eleanor mogla prizvati u sebi da pita, dok je gledala između svoje prijateljice i Vikinga.. Nema problema. Kad je Kate shvatila brata koji mu se približava, krenula je ispred Ragnara."SEAMUS, izvadi svoju stražnjicu ovdje odmah!"Lewis je urlao iza njega, napredujući više sa svojim mačem spremnim za bitku."LEWIS ODLOŽI MAČ!!"Kate se kreće prema bratu.– On je ovdje da se oženi sa mnom.

A kad je došla, vrlo vjerojatno i dalje. Uživajte u kupanju."Vratili su se.
Teška težina pokraj nje, jake noge preko njezinih i prekrasna usta koja tope njezin bijes. Zaustavivši se na rubu šume, Kate je uzdahnula kad je stvarnost nastupila, nije ga mogla kriviti, a ovo je činila ona koliko i on. Vidjevši neodlučnost na njegovu licu, Kate je znala da nikada neće biti sretan što će ostati u Škotskoj.

uostalom, imao je na raspolaganju cijelu vojsku. Povukavši je za ruku kako bi je zamahnuo k sebi, Ragnar je zauzeo njezina usta, zapečativši njezinu predanost.