Izlaziti s Ariane lösungsweg schnell

John je napredovao u softverskoj tvrtki i dobro je plaćen za svoj rad koji voli.
Napetost je bila prejaka i slika očiju mog sina budila je moje seksualne osjećaje kroz staze i mjesta na kojima nikad prije nisam bio!U trenutku mog orgazma, skoro sam vrisnula njegovo ime!Može li se ovo stvarno dogoditi?Može li majka osjećati požudu za svojim sinom?Ali to je bilo samo u mom umu, mojoj mašti, mojoj fantaziji!Svatko može imati fantazije, zar ne?Ali samo sam to tražio!Čuo sam kako se vrata zatvaraju dolje i pitao se tko je to!"Jesi li to ti Sarah?"povikala sam glasno. Sada, iako sam planirao otići, jednostavno to nisam mogao učiniti jer sam bio previše znatiželjan da vidim ishod ovog flerta!Čim su se svjetla upalila, ustala sam i osjetila kako juri sa svojom djevojkom prema meni.
Sin me napalio samo svojim pogledom!"Mora da sam poludio", rekao sam sebi izlaziti s Ariane lösungsweg schnell. Plakala sam na njegove riječi koje sam pročitala!Ne mogu vjerovati da se zaljubljujem u sina dok se on zaljubljuje u mene!Ovo se više ne može nastaviti, mora prestati!Izašla sam van da ga čekam i razgovaram s njim jer je išlo predaleko!Tražila sam njegov auto i našla ga ne predaleko i čekala s guzom naslonjenom na njegov prtljažnik. Zašto nisam mogao dobiti tvoje velike grudi?""Obećavam ti da će rasti! Moja grudi su bila kao tvoja do sedamnaeste godine, a onda su odjednom narasle tako brzo. Srce mi je pulsiralo tako snažno i brzo.

Zaustavio sam se iza ove kolone pored vrata i sakrio se ne znajući zašto. Radi od 10 do 9 navečer i ima sat vremena pauze za ručak i dodatnih sat vremena za sve što želi. To nije najvažnije u životu.""To kažeš jer je tvoja velika. Bila sam spremna razotkriti se kad je opet rekao: "Oprostite još jednom gospođice, ali moram proći. Odjednom sam osjetio da nešto nije u redu!Bilo je prerano i bio je kod kuće prije Sare?To je nezgodno!A sišla je dolje s mojim ogrtačem i ručnikom preko glave."Hej, Phil, zašto si došao kući tako rano? Mislio sam da ćeš večeras ostati vani do kasno?""Pa ja i Kelly smo se posvađali i tako sam je ostavio kući!""Čija je to bila greška? Znam da ćeš reći istinu jer to uvijek radiš!""Bila je moja, ali nije bilo ništa da se ponašam na način na koji se ona ponašala!""Što se dogodilo? Hajde, reci mi sve!"Pitao sam iako obično ovdje stanem, ali nešto me tjeralo da tražim još!"Pa, stigli smo u kino i kada smo hodali da sjednemo kao što obično radimo, bila je jedna djevojka koja nam je sjedila na putu do naših mjesta. Tvoje me oči hipnotiziraju na vidiku! To su najljepše oči koje sam ikada vidio. Ispričavam se" Okrenula sam tijelo u stranu i oči su nam opet bile u kontaktu cijeli trenutak kada je prošao ispred mene . Prije tri mjeseca morao je ići na jedno od tih putovanja i otišao je u petak navečer i trebao se vratiti u ponedjeljak navečer. I na taj način bi koristio kondom i izdržao dulje nekoliko puta kad smo imali spolni odnos jer bi dolazio gotovo odmah nakon dva tjedna bez seksa!Tada sam počeo masturbirati kao kad sam bio na fakultetu i u srednjoj školi!Nakon svih ovih godina nikad nisam vjerovao da ću započeti ovu naviku na koju sam potpuno zaboravio!Ali nisam to često činio. Igrao se romantični film i znao sam da će puno žena biti tamo i nadao sam se da ću vidjeti nekoga poznatog. Valjda kapu koju sam nosio ili zbog prigušenih svjetala ne znam. U trenutku kada sam izašao i stigao do auta, poletio sam kao prijetnja.
Phil je hodao s mnogim djevojkama i nikad ga nisam pitala za njegov seksualni odnos s njima. "Pa Kelly želi ići pogledati ovaj glupi film, a ja moram ići ili će se ona naljutiti!" "Sumnjam, ali da budem iskrena s tobom mama , idem jer ću možda opet vidjeti tu djevojku!" Bila sam polaskana i zabrinuta u isto vrijeme jer se zaljubio u ženu za koju nije znao da mu je majka! "Ali ona je starija od tebe i imaš djevojka?" "Ne osjećam ništa prema Kelly kao prema toj djevojci!" "Zato osjećam da moram otkriti tko je ona!" Mislim da je bilo vrijeme da kažem tko je to zapravo bio! Ali nešto u meni je reklo "idi i obuci se kao jučer i pusti ga da sam sazna." Potrčala sam uz stepenice i obukla se, ali dok sam sišla, on je otišao. Nisam htjela da me vidi u autu jer bi ga prepoznao.“Zadržimo to za sebe” nasmiješila sam se i rekla naglas u monologu.

Istuširala sam se vrućom vodom i popravila frizuru u obliku konjskog repa. Ali zurio je u moje lice kao da flertuje sa mnom."Oprostite gospođice!"rekao je prolazeći ispred mene a potom i svoje djevojke.

Podignula sam pogled prije nego što je vidio da gledam dolje. Morala sam biti zrelija i opreznija s cijelom situacijom i izaći iz ovog lošeg stanja u kojem se nalazio moj um. Tako da je moj izgovor bio da sam mislio da je poznajem. Kelly me zgrabila za ruku i zaustavila i upitala me zašto jurim djevojku. "Pa što ćete oboje raditi večeras?" "Mama, mogu li ostati kod Maryina kuća večeras?" "Naravno da možete, ali prvo ću razgovarati s njezinom majkom." "DA!Ti si najbolji!" i otrčala je do telefona i nazvala Marijinu majku i ja sam se izjasnila da je sve ok, a ona me poljubila i otišla spakirati neke stvari, jer će se vratiti u nedjelju navečer! "A što je s ti dragi, koji su tvoji planovi?" upitala sam Phila.
Kad sam pogledao, nisam vidio samo nekoliko ljudi skroz u zadnjem redu!Hodao sam i čim sam se približio vidio sam svog dječaka kako sjedi malo lijevo od mjesta gdje je sjedio jučer. Voljela sam ga od prvog dana i vrlo brzo nakon braka imali smo djecu. Nije to bio najveći kurac, ali je bio normalan i lijep s krvnim žilama po cijelom.

Pa sam pokušao pokrenuti razgovor. Došao sam teško kao i prvi put.
Krenula sam prema sobi i sjedila skroz natrag gdje sam sjedila kad bih išla s Johnom. (Zahvaljujem svima na povratnim informacijama o mojim dosadašnjim pričama i glasovima. John (moj muž) i ja smo imali vrlo aktivan seksualni odnos sve dok nije navršio 45!Željela sam ga, ali agilnosti i izdržljivosti više nije bilo.