Meme za spojeve za njega

Oduvijek sam mislio da je Kim jako slatka, iako sa strane.
Jedne smo večeri razgovarali o tome da njezina sestra provede neko vrijeme u našoj kući jer je ljetni raspust, njezina sestra se zove Kim, osamnaestogodišnja apsolventica. Gledajući sestre kako se igraju s mojim kurom, zastenjala sam: "Ohh, da, pogladi taj kurac."Uhvatio sam ženu za glavu i gurnuo kurac u njena vruća usta. Poslušala je tako što ga je jako sisala meme za spojeve za njega. Dok smo nas troje gledali televiziju, nisam shvaćao da je jedna od mojih vrpca s oznakom x razotkrivena iz svog skrovišta.
Ispustila je glasan krik baš kao i njezina sestra. Odmah me posisala i polizala.
Tada sam bila u braku tek 3 mjeseca. Osjećao sam se kao da ću eksplodirati pa sam joj izvadio kurac iz usta i skrenuo pažnju na jebanje moje žene. Predložila je: "Zašto to ne bismo sada pogledali."Zato je ubacio vrpcu u videorekorder i zavalio se na kauč, palio sam se mišlju da gledam film s ocjenom x sa svojom ženom i njezinom sestrom. Kim je kleknula pored kauča i pomilovala me: "Teško je!"uzviknula je.
Kim je bila prirodna, i moram reći da za prvi put daje dobru glavu. Nepotrebno je reći da je Kim vidjela da je traka počela gledati kroz naslovnicu."Zašto si već gledao tako nešto?"pitala je moja žena."Pa... Moja žena je posegnula u moje kratke hlače i pomilovala moj već ukočeni kurac. Moja žena se našla na meni i snažno i brzo zajahala moj kurac.