Rtl sada dating show

Oba moja gležnjeva su bila oslobođena dok su gospodin Black i gospodin Mink ponudili svoje tvrde kurac za sisanje. Ipak, jedno pravilo koje se morate pridržavati je da ako vidite kurac koji pulsira, dužni ste ga natjerati da svrši!"Greg je spustio pogled na moj vlastiti pulsirajući kurac i ispružio ruku oko glave."Ne mogu diktirati pravila i ne postupati po njima", nasmiješio se dok je potonuo na koljena i lizao moju osovinu od baze do vrha.

Navukao sam masku dok je Greg uhvatio moj još ukočeni kurac i izvukao me iz garderobe, bilo mi je lijepo da me vodi moj kurac. Sperma mi se brzo podigla dok je sisao moj kurac snagom usisavača!Poput vulkana eruptirao je moj penis, trodnevna sperma udarila je u moje crijevo dok ju je Greg sisao kroz finu mrežicu. Zakačio mi je kažiprst za pojas i povukao moje crijevo do koljena, klečeći sada povukao je moje crijevo s moje lijeve, a zatim moje desne noge. Ruke su mi putovale uz stražnju stranu njegovih bedara pronalazeći njegove naučene stražnjice, krećući se bez napora preko svilenkastog najlona dok sam motala njegova jaja oko usta. Ne volim kad imam seks u najlonkama da mi se cijela guza razdere. Stigao sam do Gregovog praska na 8 i pozvonio, trenutak kasnije Gregova glava se pojavila oko vrata, a oči su mu bile prekrivene malom maskom s naljepnicom Mr Tan iznad mosta. Jebote, bio sam na vratima samo dvije minute, a već sam bio odjeven samo u svom crijevu, a moj kurac je bio isisan!Ovo će biti neka zabava!Greg je držao moju ručicu u ustima i polako, ali stručno sisao moju spermu iz mojih jaja. Uzeo sam svoja dva rezervna para najlonskih čarapa i strpao ih u džep jakne, krenuo sam na zabavu.

Stisnula sam svoj kurac puštajući prste da putuju do mojih jaja trljajući najlon oko njih. Nastavio sam to nekoliko minuta dok mu se disanje nije ubrzalo i kurac se brže trzao. Skinuo sam košulju dok mi je Greg otkopčao traperice, otkopčao gumb i spustio patentni zatvarač, a ruke su mu se pomaknule na bočnu stranu mojih bedara i spustile moje traperice polako dovodeći moj pulsirajući kurac u pogled."Mmm, volim te zadimljene sive najlonke tvoj kurac izgleda sjajno u njima", nasmiješio se Greg dok je dovršavao skidanje mojih traperica.
Dva duboka zamaha kasnije pustila sam da njegov penis prekriven najlonom klizi preko stražnjeg dijela mog grla, to je to učinilo za njega i osjetila sam kako mu kurac nabubri, sisao sam glavu i osjetio kako mi sperma curi kroz crijevo na jezik. Napravim malu rupu u svome, da njegov penis provuče kroz njega, i malu rupu na prednjoj strani njegovog iz koje može probiti njegov penis. Dok sam navlačio pojas preko svog kuraca, bio sam svjestan da mi kurac po prvi put navlači najlonke ne postaje tvrd, moj kurac je zaista potrošen!Ne prestaje mi biti teško rtl sada dating show. Znala sam da će svršiti i ugurala sam svoj kurac u moja usta meme za spojeve za njega. Gospodin Red pridružio se grupi dok me Greg upoznao s njima."Ovo je gospodin Gray, kojeg sam vam svima ranije spomenuo.""Imaš malo reputacije koju trebaš opravdati, Greg je ovdje pohvalio tvoju sposobnost sisanja penis i svi smo prilično željni saznati koliko si dobar!"Gospodin Nude se nasmiješio.“Donijet ću nam piće”, nasmiješio mi se Greg."Velika votka, zar ne?"“Da molim, s malo limunade”, odgovorila sam."Razgovarali smo o nogometu, imate li momčad?"upitao je gospodin Nude."Ja sam Steelersov čovjek", odgovorila sam kad sam ga vidjela kako provjerava moj tvrdi kurac."Gospodin Black ovdje je također muškarac iz Steelersa, tvoj kurac izgleda kao čelik u tim sivim najlonicama, vidjet ću mogu li ga ublažiti", naceri se dok je ispružio ruku i opipao moj tvrdi kurac. svršiti, zastenjao je dok mu je sjeme ispumpano iz njegovog penisa, zapelo se u mrežicu njegovog crijeva kad sam osjetio kako se povlači. Mi, (ja i ​​tri prijatelja) svi smo bili u odijelu od lateksa od glave do pete i svi su ušli u mene bez sedla po dva ili više puta.

Greg je ustao i objesio moje traperice na kuku za kaput zajedno s mojom košuljom i jaknom, očito je volio moje zadimljene sive najlonke jer mu je kurac sada bio tvrd od kamena."Jesi li ponio rezervne najlonke sa sobom?"upitao je Greg."Vjerojatno će vam trebati!"“Donio sam dva para, nalaze se u džepu jakne”, odgovorio sam. Njegove su ruke klizile po mojim bedrima prije nego što ih je pomaknuo ispod, povukao me malo naprijed stavljajući obje moje noge preko njegovih ramena dok sam osjetila kako mi jezik liže jaja. Naslonila sam se na zid dok je on vrtio jezikom oko moje glave kuraca, njegova lijeva ruka milovala je moja jaja dok je njegov srednji prst trčao od mojih jaja do moje stražnjice.
Ustao sam i slijedio gospodina Whitea do garderobe. Moja stvar je lateks, ali volim seks u najlonkama. Njegov jezik je probirao moju rupu i to je bilo sve što sam mogla podnijeti, glasno sam stenjala dok je moja druga noćna gomila sperme pljusnula kroz prednji dio mog crijeva i curila niz prste gospodina Gola. Kad sam ušao, gospodin White je bacao svoje iskorišteno crijevo u kantu za otpad smještenu u kutu, uzeo je svježe bijele najlonke i otresao ih."Ne znam navlačiti najlonke, pitam se možete li mi pomoći?"Zamolio je dok mi je pružao crijevo.“Naravno da nema problema”, odgovorila sam dok sam uzimala crijevo u ruku. Pružio je svoju čašu gospodinu Minku kad je počeo nježno milovati moj najlonom prekriven kurac, a zatim me gurnuo, pala sam malo zaprepaštena na sofu iza sebe dok je on kleknuo između mojih otvorenih nogu. Sjedeći na svom krevetu, skupio sam nogavice lijevu nogu stavljajući prste u svilenkasto crijevo, povlačeći najlon preko stopala do koljena, učinio sam isto za svoju desnu nogu uživajući u finoj mrežici dok je putovala uz moju nogu.