Momak za upoznavanje

Zadovoljstvo mi je upoznati te. Kad je Michael stigao ovamo?Podigao je telefon da ga nazove."On dolazi."Odgovorila je i ona i njegova majka su se smjestile na klupu preko puta njega."Vi pravite kolačiće?"Nate ju je brzo prekinuo."Molim vas, recite mi da postoji serija čokolade i makadamije.""Prestani nam odvraćati pozornost Nathaniele. S Robisonovim, bez obzira na to kako su ga pokušavali učiniti uključenim, on je izvana gledao unutra.

Michael me pozvao da dođem. Napravio je ovo društvo s Nateom, uložio je dio sebe u Hirona momak za upoznavanje. Brzo se pribrala."Pa, dobro, dobro... Pa bila je umorna od straha i od toga da se valja u samosažaljenju.
nije se mogao odvojiti od nje. Osjetio je njezine ruke na svojim ramenima;kliznule su gore i u njegovu kosu. tko si ti i gdje si bio cijeli moj život?""Što? Svih 18 godina toga, djetešce?"ubacio se Nate. Tina mu je uputila svoj najširi nevini pogled. Nate je zastenjao. Klinac je na trenutak podigao pogled sa svog PSP-a i kratko "Bok", a zatim je napravio dvostruki udarac.