Happn aplikacija za upoznavanje wiki

Za to je nagrađena s još više kreme za pičke, Paige je nježno omotala usne oko Sashinog ulaza tako da je barem većina kreme tekla izravno u njezina usta, niz trbuh i u trbuščić gdje joj je pripadalo. Sada svi koji su ikad prikvačili AJ-a tvrde da su Alfa ženka, ali jedino mjesto o kojem se ne raspravlja je NXT. Tako je na kraju Sasha odgovorila: "Dobro, ali uživaj u mom dupetu dok možeš Paige, jer ćeš ti biti ta koja je onesviještena od jebanja u guzicu, ljubaznošću šefa."– Ah, samo šuti i sagni se, kao šef.- zadirkivala je Paige, šamarajući Sashinu stražnjicu. Jebi ih u dupe dok ih nije potpuno slomila, a Sasha ih je pokazivala ostalim vrhovima kako bi im dala do znanja da je ona prava Alfa ženka ovdje.
Baš kao što je trebala biti Sašina stražnja rupa. Sve dok Paige nije iskočila onu analnu trešnju i učinila ovu zabranjenu rupu svojom osobnom rupom za jebanje, a Sasha Banks svojom kujom. Izbacivanje frustracija na Alexu Bliss i njeno slatko malo dupe učinilo je da se Sasha Banks osjeća puno bolje u sebi, a nakon toga je provela tjedan dana dominirajući pokornim lezbijskim droljama NXT-a, ali to jednostavno nije bilo dovoljno. I ne samo na vrhu, nego ih savijte i zabijte im njen remen duboko u dupe. Uslijedila je duga stanka, a onda je Paige ponudila: "Što kažeš na dogovor?"Sasha je sumnjičavo suzila oči, ali je na kraju progunđala: "Slušam.""Sagni se i daj mi svoje slatko dupe."Paige je rekla, brzo dodajući da je Sasha pokušala prekinuti: "Onda kada završim s tom jebenom rupom koju zovete dupe rupa, možete raditi što god želite s mojim dupetom. Unatoč toj činjenici, dok je očekivala Sashin dolazak, Paige se nije mogla suzdržati da se okrene i divi se vlastitoj guzici u ogledalu. Jer, dovraga, Sasha je imala jednu ukusnu pičku, a Paige se nije mogla zasititi.
Prava Alfa ženka . Iako je to dovelo i do najvećih orgazama u njezinu životu, Paige se sanjivo smiješila dok je zatvarala oči i zamišljala kako debeli, dugi gumeni kurac lupa njezinom usranom cijevi. Unatoč njihovom malom dogovoru, Paige nije imala namjeru ikada dati svoju guzicu Sashi. Prihvaćanje ovog kompromisa Paige je mlohala i konačno dopustila Sashi da se spusti na to lijepo lice, iako joj je tvrdoglava Engleskinja obično odbijala ugoditi sve dok Sasha nije prvi put lizala Paigeinu pičku.

Ili čak priznati da je bila Bellasova kuja, nešto što je uspjela samo čuvati u tajnosti jer je Nikki rekla da ju je zabavljalo što 'Paige još uvijek hoda uokolo govoreći svakome tko bi slušao da je ona Alfa ženka koja pobjeđuje u stvarnosti za koju svi znaju da je ona samo dno koji to voli do guza', nešto što je Paige morala dokazati večeras nije istina. Plan je bio samo je nokautirati, odvesti negdje nasamo, a zatim joj se pokoriti po guzici. Bol i neugodnost zbog brzog prodora probudili su Sashu iz njezinih pokornih misli i sada se vratila pokušaju da bude što tiša.Što nije bilo baš happn aplikacija za upoznavanje wiki. Paige je nakratko razmišljala o korištenju maziva na Sashinoj guzi, ali jednostavno nije mogla odoljeti da ne zakopa lice između tih sočnih obraza i ne poliže svoju ukusnu nagradu.

Sasha je nakratko bila zabrinuta kako će se vratiti u svoju sobu bez ikakve nosive odjeće, prije nego što je zaključila da je Paige vjerojatno imala ružnu preveliku majicu ili nešto što bi mogla obući u ranim jutarnjim satima i ušuljati se natrag u svoju sobu a da je nitko nije vidio. Ali Paige je bila tako vješta u rastezanju guzica i bez napora je napravila Sashinu izdajničku rupu u dupetu, da se opusti i boljeti da je pojebe nešto veće.. Ne samo jednom, već uvijek iznova, Paigeina najprivatnija rupa korištena je kao pička jeftine kurve, i to čak ne od strane žena koje je mogla poštovati, već od jebene Bellas. Nije čekala toliko dugo, Paige je odmah dohvatila veliki dildo s remenom i potom se vratila.
O da, koliko god se Sasha ponašala grubo, njezino bi dupe uvijek pripadalo Paige. Najveća ženska prvakinja svih vremena. Zapravo, nije se mogla sjetiti je li to ikada prije učinila. Srećom, baš kad su ti pokorni osjećaji postajali neodoljivi, Paige se povukla i, nakon što je nakratko sisala prste, gurnula kažiprst u Sashinu guzicu.Što zahvaljujući dugom razvučenom rubu nije toliko boljelo, ali invazija je bila teška i brza, Paige joj je ušla u guzicu jednako brzo kao što je ikad prije, zbog čega je Sasha zaplakala od boli.Činjenica da je tada povikala od užitka dok joj se dupe brzo opuštalo nije bila važna, kao ni činjenica da je tada prilično dosljedno stenjala dok je Paige počela pumpati taj prst u i iz njezine stražnjice.
Bilo je to vrlo ometajuće, što je Sashi dalo izgovor da odustane od vraćanja usluge, Paige je bila toliko rastrojena da nije ni primijetila nekoliko dugih minuta. Na trenutak je Sasha bila zatečena, a onda se zlobno nasmiješila svojoj meti, tiho sebi govoreći da to može učiniti."Mogu li ti pomoći Sasha?"upitala je Paige onim svojim seksi naglaskom. I jezici, Sasha i Paige praktički guše jedno drugo dok su mahnito maštali, razmjenjujući pritom puno međusobne kreme za spermu i macu.