Online upoznavanje na linkedinu

Dupe joj je bilo tvrdo i zastenjala je dok je klizio rukama ispod njezinog ogrtača kako bi joj stisnuo goli stražnji dio. Dave nije imao pojma zašto je to učinio, ali je izgovorio "Oprostite". Jedna je bila da je dobro izgledao. Ti si vatrogasac, zar ne?”"Da", odgovorio je."Kako si to znao?"Ona je odgovorila blagim smijehom.“To je napisano na gotovo svakoj majici koju nosite.”Dave je pocrvenio.“Pretpostavljam da si mnogo pažljiviji od mene.”Ispružio je ruku.“Zovem se Dave” “Pa, Simmone, hvala na mjestu. Možda si me uništio zbog bilo koje druge žene.”"Dobro."Nasmiješila se: "Pretpostavljam da ću te morati zadržati za sebe."Držali su jedno drugo uživajući u naknadnom sjaju nevjerojatnog orgazma online upoznavanje na linkedinu.
Nježno mu je puhnula u meso, a zatim počela lizati podnožje njegovog kuraca samim vrhom jezika. Dave se počeo migoljiti na ovu nenaviknu pažnju. Nastavio ju je ljubiti i okusiti njezine usne dok je posegnuo za kravatom na njezinom ogrtaču. Kad je dotaknuo njezin natečeni klitoris, povikala je "O Bože!"Dave je nastavio jesti njezinu pičku naizmjenično između dugih poteza i kratkih lizanja.
Rekla je da je glumica, ali mi nikada nije pričala o tome.”“Želiš da vjerujemo da hodaš sa ženom koja glumi u 'Baywatch Hawaii', a nisi imao pojma happn aplikacija za upoznavanje wiki. Dave je osjetio točku bez povratka kad je stavio ruke u njezinu kosu. Izgledala je kao da je upravo ustala.Čak i s izgužvanom kosom s jastuka i pospanim pogledom u očima izgledala je nevjerojatno.“Što radiš ovdje, Dave. Kad je počeo, to je bio samo posao. Za to vrijeme podijelili su poljubac na kraju svake večeri, a jedne noći je proveo sat vremena osjećajući njeno tvrdo tijelo kroz odjeću.