Upoznavanje kronične boli

Uhvatio je i masirao njezine grudi, osjećajući kako joj bradavice reagiraju na svaki njegov dodir. Prsten joj je značio cijeli svijet, ali Sheila je jedva čekala isprobati haljinu za veličinu.

Randy je zabio dva prsta u nju, a ona se osjećala toliko mokrom da ga je to u početku zapravo uplašilo. Treba je hipnotizirati upoznavanje kronične boli.

Bila je toliko dobra da je ubrzo osjetio kako mu koljena klecaju, a jaja se skupljaju. Također je rekla Sheili, mnogo puta, da se čini da haljina posjeduje magične moći i da će jednog dana shvatiti.

Otkopčala mu je patentni zatvarač, izvadila ga i bacila se na koljena i poljubila glavu Randyjevog kuraca, a većinu njega strpala u svoja usta, nešto o čemu je do sada samo sanjao. Uhvatila ga je za drugu ruku i stavila je na svoje koljeno te ga potaknula da je pomakne prema njezinoj natečenoj pički. Sheila je gorjela, ali nije znala zašto. Kad je ušla, Sheila je snažno poljubila Randyja u usne i rekla da nisam pravilno odgovorila, zar ne?Time je posegnula između njegovih nogu i pomilovala njegov gotovo uspravan penis.