Stranica za upoznavanje zonder email

Sagnuo se i šapnuo mi na uho: "Svršit ćeš kad i gdje ja kažem, a ne prije.
Upravo je tada zavjesa tuša bila poderana i otkrila golo tijelo mlade žene."Osjećaš li se bolje Annie?"nacerila se, ulazeći pod tuš i okrznuvši moje vitko tijelo svojim manjim, mlađim."Imaš stvarno lijepu kožu, znaš", nasmiješila se ljubeći mi rame."Hvala", šapnula sam uzvratila, još uvijek pomalo sramežljiva prema strancu koji me pojebao. U drugoj sobi te čeka nova odjeća", objasnio je Jake, s osmijehom na usnama dok je zatvarao vodu. Jake je otvorio toliko mogućnosti i znala sam da je ovo samo početak.Činilo se čudnim dopustiti ženi da mi miluje tijelo, a njezine male ruke klize dolje do moje glatke pičke.

Da je to bio muškarac, posegnuo bih unatrag i spustio ruke do njegovih prepona, ali sa ženom je bilo malo teže. Nećeš imati odjeću osim ako ja to ne želim. Proradila je dvije svoje znamenke unutra i izjebala ih unutra i iz mene. Lagajući jezikom o crveno, natečeno, otkriveno meso. Jedna ruka zaronila je za njegovim mesnatim kuglicama, pritiskajući i testirajući njihovu čvrstoću. Bože, on je takoooo romantičan! "Ok kurvo, popuši mi kurac s MOJIM cumbucket ustima", nacerio se. Na visokim potpeticama bilo je teško brzo kleknuti. Moj gospodar me zove Kurva", odgovorila je smiješeći se. Svaka stvar koju uneseš u moj dom postaje moja. Dolazite li često ovdje?Da?ne?Možda ne... Tvoja pička više ne pripada tebi.
Pružio mi je crvene cipele na štikle. Smijući se, lagano me ugrizla za vrat, "'Ne brini Annie, imam 19 godina.
Tako si zgodna, znaš to?"upitala je Tori, klizeći jezikom po mom vratu."Mora da te tako boli nakon noći koju si proveo? Hmm? Želiš li da zaustavim Annie? Hoću", šapnula mi je na uho, lagano polizavši rub jednog režnja."N..ne", promucala sam oduševljena novim osjećajima. Razumiješ li Kurvu?"“Da”, dahnula sam, želeći prijeći jezikom preko njegovog dragog lica."Odmah izađi iz tuša. Razumiješ li Kurvu?"zahtijevao je."Da", nasmiješila sam se, obožavajući kako se osjećam seksi i zločesto.

Nikada prije nisam bio sa ženom stranica za upoznavanje zonder email.