Kako ponovno početi izlaziti nakon slomljenog srca

Upravo ga je upotrijebio na meni na plesnom podiju.""Jesi li svršio? Morat ću si nabaviti jednu.

Alison je svake sekunde postajala sve vlažnija. Cesta je postajala sve neravnija, a male vibracije ceste sve grublje. Nisam ga još vidio, bio je mrak unutra. Britney je nehotice ponudila Alisonino krilo i nasmijala se. Ovo je Alison pretjeralo. Rick se pitao hoće li ikada dobiti priliku. Već je bila lijepa žena. Drži je tamo cijelu noć. Ionako smo skoro stigli."Alison je pokušala ne dopustiti da se nešto upravo dogodilo. Mislim da Mandy zna!Ali nije ništa rekla niti me čak čudno pogledala." "Smiri se.bit će u redu.
Bila je tako glasna da ste nisi mogao čuti sebe kako misliš. Nije prestajalo. Pogledala se u ogledalo i nasmiješila se. Brzo je pogledala Ricka. Nekoliko njezinih prijatelja došlo je teturajući prema šanku, s njima je bila i Mandy.
Vrata su se otvorila i Mandy je ušla, očito zujajući: "Što si mi dovraga radio u limuzini? Imaš li vibrirajuću macu ili nešto slično?""Mandy!"Alison je oštro rekla."O čemu pričaš..." prekinula ju je Mandy."Kučko mi nemoj lagati. Rick je prestao masturbirati i povukao hlače preko još uvijek napunjenog penis. Alison i Rick bili su pretposljednji pokupljeni prije nego što su krenuli u grad."Sjećaš li se one stvari za koju sam ti rekao da ću je pokupiti?"Rick je rekao dok je vadio igračku iz smeđe torbe: "Želim da ovo spustiš u hlače, u svoju mačku. Njezin orgazam bio je jednako snažan kao i onaj koji je doživjela na plesnom podiju kako ponovno početi izlaziti nakon slomljenog srca. Bila je to Rickova ideja..." rekla je Alison pokušavajući se odvratiti."O, molim te. Upravo tada je limuzina udarila u rupu koja je odbila Mandy u Alisonino krilo.
Vidi imaš li izbora."Uz to, Mandy se okrenula i izašla iz kupaonice. Zazvonilo je zvono na vratima i Alison i Rick su sišli niz trijem. Mandy se počela lagano ljuljati, trljati se o vibrator, stenjajući.
Rick je kliknuo i isključio vibrator da Alison malo okusi za večer. Mandy je ponovno zavrnula dupe i gurnula bliže Alisonino međunožje stranica za upoznavanje zonder email. Rick ju je pogledao kako bi to značilo: "Nemoj ni pomisliti da izvadiš tu stvar. Svjetla su se ugasila i crni strofeti se uključili kada je glazba se promijenila.
Zavukla je ruke ispod haljine i masirala grudi. Znam što sam osjećao. Čvršće je stisnula svoju ruku. Otkopčao je hlače i izvukao kitu između tkanine svojih bokserica. Želim to ponoviti, ali ne večeras. Nitko nije gledao ni u jednog od njih. Pridružili su se njezinim prijateljima u limuzini. Rick ju je zagrlio i držao.
Nije znala što se upravo dogodilo, ali je bila znatiželjna. nisam imala drugoga s kojim bih to mogla usporediti", cvilila je Alison, polako ju je obuzimao neizbježni orgazam."O, BOŽE, ne znam koliko još mogu...