Biti prijatelji prije izlaska s kršćanskom

Ponekad su najbolji parovi oni koji izgledaju malo neusklađeno."– Da, sjećam se da si se brinuo da si prestar za mene."Bio sam idiot, sjećaš se? Još uvijek se brinem da ćeš me morati njegovati - prešao sam sedamdeset, zaboga.""Hej, već smo imali petnaest nevjerojatnih godina, a sigurno će doći još puno toga biti prijatelji prije izlaska s kršćanskom.
Kim je sigurno utjecala na svoju kćer, ali Alice to uopće nije smetalo. Pitam se je li ikada pomislila da će Chloein brlog, za koji je napravila svu tu nevjerojatnu umjetnost i dizajn, jednog dana postati i njezina soba.""Mislim da nije, iako je ona to možda podsvjesno sanjala. Čudi me da im je trebalo toliko dugo, gledajući unazad - sigurno su oboje bili toliko frustrirani, pogotovo ako je njihov seksualni nagon išta sličan našem! Sjećam se da si mi rekao da si ih jednom načuo kako raspravljaju o svim načinima na koje bi paraplegičar mogao imati seks!""Da, nisu znali da sam tamo.

Imajte na umu, trebalo je još neko vrijeme. Kim se samo okrenula i rekla: 'Šteta? Jebeno te volim, ti glupa kravo!'" "Pa, to je bilo to. Sada je znao što bi mogao kupiti Chloe za Božić kako ponovno početi izlaziti nakon slomljenog srca. Znao je da se Alice užasavala cijelog procesa, ali sve je učinjeno uz minimalnu gužvu i uvjeravanja da će ih dočekati na drugom kraju i da će je čekati njezin stolac."Super su! Nadajmo se da su ljudi tamo jednako dobri."Stisnula mu je ruku, a zatim je čvrsto stisnula dok su se motori gasili i zrakoplov je počeo ubrzavati niz pistu. Što ako nas netko vidi?"Ali ona je već raskopčavala suknju i bluzu, a on je gledao kako je skidala grudnjak i izlazila iz gaćica, a koža joj je blistala na mjesečini. Još jedno sjećanje pojavilo joj se u glavi i nasmijala se."Što je tako smiješno?"upitao je Greg dižući pogled sa svoje knjige."Baš sam se prisjećao dana našeg vjenčanja, kada se King dočepao torte!""O, Bože, da! Apsolutni bedlam, ugostitelji koji lude i jure ga po vrtu!""To je bilo histerično. Greg će se dobro snaći, mlada damo."Kad su konačno napustili restoran usred zbora dobrih želja, Alice se okrenula Gregu.“Dobra ideja”, rekla je Chloe, a zatim je na trenutak utihnula dok joj je Kim promrmljala na uho prije nego što je nastavila."Hm, zapravo, malo sam umoran. Promatrao je srebrnastu vodu koja se slijevala s njezine kose i ramena i gledao joj u oči sa strahopoštovanjem i ljubavlju dok ga je dovodila do ruba orgazma.