Hearthstone casual matchmaking reddit

Brzo sam se obukao, otišao u kuhinju i pao na koljena pred Učiteljeve noge. Spustio sam oči na tlo i brzo skinuo svu odjeću, spustivši je na mokro tlo ispred Njega. Kroz vrata sam vidio malu kupaonicu opremljenu tušem, umivaonikom i WC-om. Bez riječi je otvorila torbu i iz nje izložila frizerski pribor, škare, četke, češljeve, britvu i svilenu tkaninu. Koraci majstora Matta zatim su se povukli po šljunčanoj stazi do kuće i ja sam ostao, sam i gol. Drugo, duga kosa mi stane na put kada me popušiš i želim te vidjeti kako to radiš, ne želim da mi pogled ometa tvoja kosa koja ti smeta, Treće, moguće je da ti se kosa zapetlja s mojim bičevima i oboje to ne želimo."Suze su mi se kotrljale niz obraze dok su mi duge kose padale na pod. Kako su mi se oči naviknule na jako svjetlo, vidio sam da sam u maloj spavaćoj sobi. Bez upozorenja debeli kožni remen eksplodirao je po hladnoj mokroj koži mog dupeta.
Otvorit ćeš vrata kad gospodarica Brandy dođe u 18.00 sati. Majstor je zatim otišao do ormarića i izvadio dva vibratora, jedan veliki i jedan tanji. Konačno, kada je završila sa škarama, uzela je britvu i uz pomoć vruće vode i sapuna obrijala mi dlačice s vrata."To izgleda sjajno Mary, vrlo seksi izgled", rekao je Sir dok je Mary skidala krpu, "Bit ćeš nagrađen."Gospodin je tada skinuo užad i povukao me na noge."Pravo obojica, sada u tamnicu i bez razgovora!"Mary i ja smo odjurili u tamnicu gdje smo oboje kleknuli okrenuti prema vratima, čekajući da moj Gospodar uđe. Sljedeće što me udario jak mlaz hladne vode i ja sam vrisnula na sav glas od šoka."Melissa, raširi usne svoje pičke!"Naredba je bila kratka, oštra i tonom glasa koju je trebalo poslušati. Nakon vrlo napornog tjedna i mnogih neodgovorenih pitanja o mojim planovima na poslu, tijekom vikenda sam spakirao svoje osobne stvari i spakirao ih u auto. Sir je ušao otprilike dvije minute kasnije i podigao me na noge, odvodeći me do ginekološke stolice hearthstone casual matchmaking reddit. Odmah je tvrd mlaz hladne vode bio usmjeren ravno u moje prepone i ponovno sam vrisnula na sav glas. Kad bi moj odgovor bio potvrdan, kakva bi to velika promjena bila u mom životu. Još uvijek sam bio u polusnu i trebalo mi je nekoliko sekundi da shvatim gdje sam.

Uhvatili smo se kako se par puta pogledamo, a Mary je pogledala moju kratku kosu i nasmiješila mi se, što je bilo ohrabrujuće. Učitelj je tada podigao moje ruke iznad moje glave i pričvrstio lisice na kuku na okviru nadstrešnice. Gospodar me pratio i stajao pored mog auta dok sam otvarala vrata. Majstor je sjedio u svojoj omiljenoj stolici, a ja sam odmah pognute glave kleknula do njegovih nogu, čekajući njegove naredbe, jedini zvuk je bio škljocaj djedovog sata. Pobrinut ću se da ne požališ zbog svoje odluke."Klik, telefon se ugasio i shvatio sam da se tresem kao list.

Kleknula je između mojih nogu, a ja sam rezignirano zatvorio oči dok je Mary sapunala moje stidne dlake četkom za brijanje. Vrtjelo mi se u glavi dok sam brzo ustala na noge, svukla se ovdje, na otvorenom?Po hladnoći i kiši, s obzirom na susjede?Upitno sam pogledala Učitelja i po strogom izrazu njegova lica znala da se ne šali.