Stranice za upoznavanje u Benidormu

Snama je osjetila njegov pogled na svom središtu kao opipljivo milovanje, osjetila kako se njegova toplina postupno pretvara u užarenu toplinu.
Bio je jedan blagi poljubac, a onda su njegovi prsti odmotali brokatnu čahuru njezina sarija...za trenutak su nestali i njezina bluza, grudnjak i podsuknja, otkrivajući zlatno bogatstvo njezine zrele ženstvenosti dok se skidao. ja", počela je nešto reći, ali bila je iznenađena vlastitom pristankom kad su se njezine ruke vratile na zaobljene stražnjice, rastavljajući ih, nemilosrdno se otkrivajući njegovom pogledu."Hvala ti, ljubavi moja", čula ga je kako govori, a nakon gotovo cijele vječnosti, "Možeš sjesti sada, Snama."7.
I sinulo joj je da je mekoća njegova poljupca na njezinom yoniju izazvala oštar odljev daha. Tragatelj postaje davatelj, primatelj postaje dobročinitelj. Snama je sjedila kad je završio s mobitelom, s pomalo zbunjenim izrazom lica.

Razdvojivši usne i ispruživši jezik, uvukla ga je u svoja usta. dio ... Trenutak Nesheovog dolaska bio je eksplozivno jeziv zbog nestanka struje. dio ...

Kad je ustala pospremiti stol dok je pijuckao vrući zlatni napitak, zaustavio ju je, rekavši da će to učiniti za minutu, samo ju je želio nastaviti gledati dok je sjedila nasuprot njemu.. Obuhvatno, sveobuhvatno, stapanje od strane jednoga. Osjećala se golom i izloženijom nego ikad prije, a crvenilo ju je okupalo od glave do pete.

Odmah je došlo do zamjene struje.Žena je držala muškarca na dlanu."Šerbet je bio tako dobar, želim još. U malom i zadirkujućem objašnjenju što će se sljedeće dogoditi pogladila ga je po ruci stranice za upoznavanje u Benidormu. Stvarnost u zoni sumraka Biti ili ne biti bilo je pitanje za Hamleta. Snamina usta su se stopila s njegovima. Raspad, predaja s druge strane. Snamine hladne usne spojile su se s vrhom Nesheine muškosti i zagladila ih je preko svojih vlažnih usta. Vrijeme provedeno u kuhinji s njim bilo je za Snamu otkrovenje po mnogim točkama, otkrivajući njegove aspekte kojih nikada nije bila svjesna. Nije mu bilo jasno.
Noge su joj se same po sebi savijale, povukle, a koljena su našla mjesto na oba njegova ramena. Stvarnost u zoni sumraka Prva reakcija obojice bila je da se odmah odvoje od onog drugog, kao da su sudjelovali u nekoj podloj potjeri.

U nježnom zatvoru njezina yonija, njegova muškost je pulsirala. Njegovo. I takva je ljepota potrage da razlike nestaju pred žarom.
Stvarnost u zoni sumraka Neshe nije imala pojma koliko bi dugo ostao na vrhu i unutar Sname, stidne mu je stidne zgnječenje, prsti zabijeni u njezine tamne kose, ali za telefon koji ih je oboje izbacio iz transa. Zatim se smirila, a njegov je um opet krivudao.
Trebale su mu jedva četiri minute da neizbrisivo upiše svoj znak na pet točaka Snaminog mirnog oblika. Znao je da će je očarati pogled na već napola uspavani grad, sjajne kupole i tornjeve hrama uglačano zlato u sjaju udaljenih fokusiranih reflektora. Jezikom je vukla njegovu duljinu i ponovno je grickala u sitnim zalogajima za žvakanje, sve dok nije ponovno dosegnula sjajnu tamnu glavu čudesne erekcije koju je držala.
A onda je to bilo spontano, žuborenje, razdvojeno veselje. Pohvalio ju je kako je njezina forma uljepšala sari koji je obukla, a njezina pomalo nesigurna, upravo ova strana sramežljivog osmijeha, ucrtala mu se u srce što su crvene zastavice kad izlaziš s muškarcem.
U svoje četrdeset četiri godine Snama je poznavala dosta neženja, ali nijednu tako dobru "domaćicu" kao Neshe.