Wattpad rify matchmaking

Ako se osjećaš bolje, nedostajao si mi da si mi rekao da će sve biti u redu", nasmiješila se Lauren dok je lizala moj kurac od dna do vrha."O dušo, nema ništa malo u ovome", poljubila me je natrag u lice. Držao sam se za njezine bokove dok je gurala svoje dupe natrag na moje lice.

Opet sam držao oči gore.“Da, trenirat ću i potpisati neke od svojih dokumenata za transfer”, rekla je Samantha dok je prolazila pokraj mene."Nađimo se na ovoj adresi. Danas je bio jedini dan kada sam obavila stvarni posao, a da me Lauren nije zavela svojim dekolteom ili uskim dupetom u suknjama koje grle tijelo. Volio sam gledati svoj kurac u njoj, a ona je uživala gledajući me.

Sve što ćeš tamo raditi je osigurati da imaju sve prije nego što se otvori."Lauren se pomaknula tako da mi je sada sjedila u krilu okrenuta leđima."Pa jesi li gledao njezina prsa?"upitala je dok je mljela svoje dupe o mene. Konačno sam pao unatrag u stolicu.“Sada je bolje da ideš”, rekla je Lauren dok je pokušavala ustati.

Gledao sam kako klizi gore-dolje između njezinih guzica."Kvragu, to je čak i dobar osjećaj", rekao sam."Nikad nisi trljao kurac između ovakvog magarca?"rekla je pomičući guzicu gore-dolje."Ne", odgovorio sam gledajući kako joj je kurac stisnut između njezinih obraza. Uzeo sam mobitel. Ponovo sam odmahnuo glavom i ušao u auto, razmišljajući što će se dogoditi na dvanaest -satno putovanje sa Samanthom.. Volio sam gledati njezino dupe u čipkanom donjem rublju koje je nosila wattpad rify matchmaking.
Iako Lauren nije bila u mojoj blizini, moj kurac se već stvrdnuo pri pomisli na nju."Danas sam vidio ovu trgovinu majicama i dao sam da mi naprave majicu za koju mislim da bi ti se svidjela."Uslijedila je tišina prije nego što je stigao sljedeći tekst. Hvala vam na lijepoj noći, moramo to ponoviti nekad. Nadao sam se da Lauren neće pobjesnjeti i reći nešto što ne bi smjela ili da Samantha nije gurnula svoj uspjeh u Laurenino lice što bi oboje naljutilo.Čuo sam smijeh koji je dopirao iz dizala stranice za upoznavanje u Benidormu. Ljubili smo se dok smo se polako skidali.