Aussie dating serija

Ljubim te duboko i šapćemo koliko se volimo.. Prije kratkog vremena bili smo zajedno u kadi. Sjedili smo blizu jedno drugo, umivali se i milujući jedno drugo, zaigrano četkajući svoja osjetljiva mjesta gotovo zadirkivajući jedno drugo.Šapnuo si da želiš u spavaću sobu i počeo izlaziti iz kade.

Vaš razigrani, nasmijani i hrabri. Ispuštaš tihe stenjanje dok se tempo ubrzava i osjećam tvoj topli dah na svojim prsima dok me ljubiš. Tvoje noge su meke i grle me, privlačeći me sve bliže i bliže želeći još od mene. Stenješ i podižeš se s kreveta prelazeći na tvoju ruku dok se probijam preko tvog mekog trbuha i osjećam toplinu između tvojih nogu. Osjećajući vrelu vodu oko sebe i gledajući u ples svjetla svijeća po vašem golom tijelu. Podigneš noge dok se pripremam želeći osjetiti kako si omotan oko mene dok trčim kurac unutra i iz tebe.
Ljubim te duboko i nestrpljivo dok te čvrsto hvatam za leđa i nabijam na sebe želeći biti još dublje u tebi dok sam na vrhuncu. Polako tvoja druga ruka ide niz moja prsa, preko mog trbuha i leži između mojih nogu. Dok žena stenje na ekranu, vi stenjete od užitka dok ja koristim vašu mokru macu za klizanje po prstu i ucrtavanje mog puta do vašeg klitorisa.

Dolazim do tebe i ljubim te duboko dopuštajući ti da se okusiš na mojim usnama. Privlačim se k tebi i zarivam svoj tvrdi, bolni kurac u tvoju toplu mokru macu dok stenješ i zabijaš duboko, snažno i brzo. Vidim kako ti se pune grudi pomiču sa svakim nabojem dok ti bradavice otvrdnu od užitka i hladnog zraka.

Uzimaš svoju ruku kojom si se zadirkivao i trčiš je ispred mog lica dajući mi da udahnem tvoj miris dok osjećam toplinu koja silazi s tvoje mace.Šaljem tvoj nasip i trljam ga, a zatim polako trčim prstima između tvojih mekih usana i osjećam glatkoću i toplinu tvoje privlačne mace. Dok se film igra, osjećam kako vam se dah ubrzava i postaje sve plitkiji dok zvuci vođenja ljubavi ispunjavaju prostoriju. Sve brže dok melješ o moju ruku, a onda iznenada vrhunac dok držim tvoju macu.

Kako se tempo filma ponovno ubrzava, vi ubrzavate svoj tempo i držim vaše grudi u svojoj ruci. Dok sam ustajao, zgrabio si me za bokove i povukao me prema sebi četkajući usnama jezik preko mog kura.
Više od vas se nikad ne osjeća dovoljno dok vam spuštam ruke i držim se duboko u vama i ljubim vas duboko prije nego se okrenemo i popnete se na mene. Ližem zadirkivati ​​i igrati se s tobom dok stenješ i gledaš film. Osjećaš moju tvrdoću u svojim rukama i trčiš prstima gore-dolje i koristiš moju skumu da navlažiš glavu. Prevrćem se i zarivam lice duboko u tvoje grudi i udišem miris našeg vođenja ljubavi aussie dating serija.

Hvataš dah dok se probijam između tvojih nogu i jezikom proždiram slatke užitke tvoje natopljene mace. Ležim u krevetu i osjećam tvoje mekane noge pored mojih dok ih trčiš gore-dolje, laptop leži između nas dok nalazimo nešto nestašno za gledanje.
Stajao je na pozornost i ja sam stenjao dok si me uzimao u usta i gledao me u oči.'Hajdemo u spavaću sobu i gledati nešto', šapnula si. Prelazim njome preko tvoje meke kože i osjećam tvoju tvrdu bradavicu među prstima dok zadirkujem. Vidim tvoju ruku kako ti gole grudi prekriva ispod plahte, a zatim se polako spušta između tvojih nogu. Prelaziš prstima oko moje baze, pipajući kosu prije nego što me željno uhvatiš za kurac i dahće. Zgrabim te za bokove i potisak dok plačem u ekstazi osjećajući kako moj penis udara hrpu sperme duboko u tvojoj mokroj mački i leži na krevetu.