Demiseksualne stranice za upoznavanje

Bili ste zabrinuti da bih mogao imati druge privrženosti koje bi mogle ometati vaše planove. Kad je mogu nabaviti. Izgledaš vraški seksi.
Nikad to nisam imala. Konobari su nam donijeli obroke i ponudili da nam dopune piće. Nije bio na natjecanju. Možda je bila mlada, ali nije bila neiskusna. Ja biram svoju sudbinu. Htjela sam je u krevetu, naravno, ali kao prijateljicu, a ne kao prostitutku. Sarah je mazila klitorisom dok sam joj zabijao jezik u dupe. Uzjahala me je nakon što sam se ponovno smjestio na krevet.

Ali mislio sam da su šanse da nađem nekoga koga ću uživajte bilo bi bolje da se družim ovdje u Holiday Innu.""Ne mogu vjerovati da mi tako smireno pričaš ovu priču. Kako možeš dati takvo obećanje?""Oh, siguran sam da možeš. Pogled koji mi je uputila pokazao je da to misli.– Mogle bi biti tvoje ako ih želiš.“Želim ih”, rekla sam.– Samo nisam siguran da si ih mogu priuštiti."Ne brini. Ovo nije išlo onako kako sam to zamislio. Bilo je očito da ne nosi grudnjak, a ne da mi je to smetalo. Bila je lijepa. Jednostavno sam pristao. Nosila je gotovo bijelu bodycon haljinu koja je pristajala kao druga koža. To je bilo očito. Baš u vrijeme kad sam se spremao bolje iskoristiti svoj tvrdi kurac, Sarah je stala." "Oprosti, Bobe.
Veselio sam se što ću zakopati lice među njezine obraze.“Sada vidim da je naše okupljanje sudbina”, rekla je smiješeći se. Iskopala ga je iz novčanika i gurnula preko stola. Nikada nisam volio pušenje, radije sam trošio svoje tvrdoće na mokru macu, ali Sarah me tjerala da preispitam svoje izbore. Želim da vaš jezik bude toliko u mojoj guzici da mogu osjetiti kako mi škaklja krajnike."Lice joj je bilo strogo, ali meko i privrženo."I rado ću se popišati na tebe kad god i gdje god želiš. Upozorila me je da je sjebana. Sarah se nije ustručavala.

Ovaj put sam preuzeo kontrolu.“Dođi ovamo i legni da te mogu pojebati, kujo”, naredio sam."Što ti misliš, tko si ti, koji mi naređuješ? Prebit ću te u dupe, pa ću ga pojebati!"Nikada prije nisam radila analni seks, ali jednostavno je ispalo. Tada sam znao da moram slijediti.
Ne želiš samo da tvrdim da sam tvoja djevojka, ti želiš da ti zapravo budem djevojka, sa svim zamkama, ne samo seks."- Tako je - složio sam se."Zovi me sentimentalnom, ali zaljubit ću se u tebe za vjerojatno sat ili dva, a onda ću biti shrvan kad shvatim da je sve to samo čin da dobiješ ono što želiš od mene."Sarah nije odmah odgovorila.Činilo se da razmišlja dok je žvakala salatu. On je samo seronja.
Nije mi smetala ideja da s njom provedem noć ili šest i pomognem joj u svemu što je namjeravala učiniti. Mislim da brkaš ljubav i požudu.""Oh, razumijem razliku intelektualno", odgovorio sam."Ali oni osjećaju isto. To je bilo sve što sam mogao učiniti da izbjegnem praviti scenu i vikati kao budala. Bilo je nekako nadrealno demiseksualne stranice za upoznavanje.

Da, koristim te, ali dajem ti se zauzvrat.