Kao ti aplikacija za sastanke

Isusssss!"Svi su stali i potpuno prešli na krevet. Posegnuo je za Scottovim kitom i pomilovao ga dok je on polako gurao centimetar po inč u Milano. Probušio je unutra i van, obožavajući njezin glasovni odgovor. Podignula je kukove kako bi mu pokušala uzdići ruku;maknuo je prst i gurnuo je natrag prema krevetu i na njega. Sjetila se da je rekao da je na četvrtom katu, ali se nije mogla sjetiti u kojoj sobi. Mike je podigao kukove kako bi pomogao Karini u njezinoj neposrednoj misiji.

Molio ju je za olakšanje."Molim te, dušo, stavi to unutra", preklinjao je."Želiš to? Želiš osjetiti moju toplu crnu macu?""Da! Molim te, želim tvoju prekrasnu crnu macu! Želim te osjetiti oko svog debelog bijelog kuraca! Daj mi to!"Želio ju je uhvatiti za bokove i pomoći joj da je gurne na njegov kurac, ali ruke su mu i dalje bile isprepletene u košulji. Zatim su svaki uzeli po jedno bedro u ruke, zbog čega je Milan legla na krevet i raširila je.

Bila je izvrstan voajer, ali se bojala djelovati prema svojim impulsima. Pomaknula je ruke na njegova ramena i gurnula ga natrag na krevet.Željela je učiniti da se osjeća dobro i kontrolirati ga kao ti aplikacija za sastanke. Lovac na zmije duboko je ugrizao svoju zmiju bez ikakve igre jezikom."Mmmm", zastenjala je dok su njezine raskošne usne zahvatile glavu i brzo se spustile niz njegovu osovinu. "Moram upoznati Mikea u 3:00", vukla se dok je ubrzavala korake.
Prošlo je mjesec dana otkako je vidjela Blainea u Oblak 9 i komešanje između nogu podsjetili su je na način na koji se osjećala te noći. Blaine je bio na sve četiri, lizao se ispod obojice."Blaine, pomakni se iza mene, liži mi dupe."Blaine se pomaknuo iza Scotta i polizao mu dupe kad se povukao iz Milanove mace.

Gazila je kroz more kutija i kolegijalnih tijela u dvorani, gledajući studente koji se vraćaju kako izgovaraju svoje prve, a maturanti kažu posljednji. Scott je htio protestirati, ali je otišao predaleko da bi rekao i riječ. To je jedna od mojih boljih haljina."Blaine je, ispred svog tvrdog kurac, otišao do Milana i poljubio je. Dostizao je svoj vrhunac;osjetio je komešanje u svojim jajima."Svršit ću..oh..oh..aaaah!"Ona, budući da je nadarena za sisanje kurca, duboko je zagrizla njegov član dopuštajući da njegov jism sklizne ravno u njezin trbuh. Možeš ga zadržati. Blaine je klipom zabio svoj jezik u i iz njezine mace;Scott se preselio na vrh njezine brežuljke kako bi joj trljao i lizao klitoris. Svojim je jezikom kružila oko njegove osovine poput zmije, izazivajući jecaj za jaukom od svog ljubavnika."Ohh...oh..oh..oh", progunđao je dok se uspinjala na osovinu i sisala njegovu ručicu. Obojica muškaraca, jedan s desne strane, jedan slijeva, ugasili su potrebu da okuse njezine grudi. Morat ćeš ga čvrsto zategnuti da bi ga zadržao na sebi!"On se smijao."Pa, kako te zovu?""Hvala za odjeću Scott."Milan je brzo krenuo preko sobe u kupaonicu."Odmah izlazim!"Otvorila je vrata i dahnula kad je ugledala Blainea, golog, mokrog od nedavnog tuširanja. Još minutu je hvatao njezine bradavice, podupirući svoju akciju tako što je rukom obuhvatio otekline njezine dojke.

Bila je divlja od napuštenosti i tako je očajnički željela svakoga od njih dovesti do vrhunca svojim ustima, svojom mačkom, svime što je mogla snaći. Milan, još uvijek izvan sobe, odsutno se jednom rukom protrljala kroz gaćice i štipala bradavice, otvrdnule od voajerizma. Blaine je gurnuo jezik između njezinih usana, oblizujući je po unutrašnjosti, grickajući joj klitoris kad je stigao do vrha.

Učinila je, gurnuvši mu svoje okruglo crno dupe u trbuh. Njezina je gladak bila očita kad je spustio pogled i vidio njezine usne natopljene rosom. Zacvilila je kad je osjetila kako joj je njegov okorjeli kurac dodirnuo trbuh i žarko privio usne uz njegove.