Aruba stranice za upoznavanje

Njezin opojni miris jačao je njegovu tjelesnu želju dok su njezine usne dodirivale njegove. Osjetio je njezino zadovoljstvo dok mu se prepuštala. Zadržavši se tamo, ugledao je previše poznat prizor, čak i nakon svih zajedničkih godina koje mu nikada nije dosadila ova žena. Privlačeći je bliže, osjetio je toplu napetost njezina tijela dok se zavodljivo pritiskala uz njegov već otvrdnuli kurac. Dok je mamio njezine uspravne bradavice, njegov je kurac postajao sve tvrđi i on je ubrzao pažnju koju joj je davao. Nježno zatvorivši ulazna vrata za sobom, prošao je kroz kuću do vrta u kojem je stajala s čašom vina u ruci. Pomaknula je ruku ispod svoje dojke i nježno je stisnula, a njezina punoća ispunila mu je usta poput meke zrele šljive, dajući im oboje ono što su željeli. Povjetarac mu je okrznuo leđa dok mu je skidala košulju i prstima prelazila preko njegovih prsa, upijajući njegovu muškost, milujući mu bradavice dok je klizila rukama prema dolje da mu skine pojas. Kasnopopodnevno sunce probijalo se kroz njezinu pamučnu suknju pokazujući njezinu poznatu, ali uzbudljivu siluetu. Osjetila je kako eksplodira u njoj vraćajući je u stanje zadovoljstva. Bio je nestrpljiv, nestrpljiv sada da ima ovu ženu dok su mu usta prekrivala njezinu dojku, a jezikom joj je okruživao bradavicu, odgovorila je na pozornost. Napeli su svoja tijela dok su dostigli onaj trenutak ekstaze kada su bili jedno.Činilo se da je dugi i naporni dan koji je doživio izmaknuo bez napora dok su ležali u zagrljaju sada zadovoljni i puni.. Jače se zabio u nju, a ona mu je odgovorila gurnuvši se uz njega, dok su im se tijela kretala u savršenom ritmu.
Penjući se stepenicama kako bi ga dočekala na terasi, osjetila je da je imao dug, težak dan. Osjetio je njezine prste kako miluju vrh njegovog penisa, njezin dodir mekan poput leptira, ali njegov pulsirajući penis želio je više, nježno ga je mazila isprva, a zatim jače dok je osjetila kako se pritišće uz njezinu željnu ruku.
Snažno je povukao drugu bradavicu i čuo je kako je tiho stenjala dok je njezino tijelo reagiralo na zadovoljstvo koje je pronašlo. O kako je željela ovog muškarca, željela je da je pojebe, htjela ga je u sebi i htjela je progutati njegov penis svojom mekom toplom macom.
Dah joj se ubrzao kad je zavukao ruku ispod njezine bluze i obujmio punu čvrstu dojku, palcem je prešao preko njezine bradavice koja je sada poput kamena aruba stranice za upoznavanje. Bila je ondje, tijelo joj je zadrhtalo i njezina mu je vlaga bila zadovoljna dok se snažno spuštao na nju. Umočila je prst u svoje vino i polako, ali čvrsto iscrtala obris njegovih usta punom crvenom tekućinom, dopuštajući joj da lagano curi pored njegovih navlaženih usana prije nego što je jezikom skliznula u njegova usta koja su čekala. Gurnula se u njegov vrat i on je pronašao zadovoljstvo u njezinoj toploj mekoći. Večeras će je poševiti, uzeti će ovu ženu koju voli i poševiti je sve dok joj oči ne postanu divlje i tamne od požude za njim i cijelo njeno biće nije vapilo za još. Jezikom je istraživao njezinu vlažnost, trzajući se lizajući, najedajući se njezinim sokovima. Ugledavši je tamo, njegova se raskalašenost još jednom probudila.

Polako, namjerno otkopčao je ostale gumbe, nježno četkajući mekom tkaninom preko njezinih zaobljenih grudi, potpuno ih izlažući njegovim gladnim očima i oštrom večernjem zraku. Snažno ga je zajahala, volio je osjećaj da je u njoj, penetrira, pulsira, gura, on je gurao jače idući dublje, ona je odgovorila i izvila leđa prije nego što je čvrsto omotala svoje noge oko njegovog struka dok su se prevrtale i sada je bio na vrh. Zadirkujući njezinu bradavicu, ugrizao ju je, isprva nježno, a zatim malo po malo jače kao ti aplikacija za sastanke. Bila je poput zrele sočne smokve koja žudi da bude zanesena.