Web stranica za upoznavanje s ružičastim kupidom

Jezikom je prešao preko mog klitorisa, koji je već bolio od dodira. Katy me odvela u Drug Emporium kako bih upoznala svog neuhvatljivog dečka Matta, s kojim je bila nešto više od godinu i pol.

Njegove su se usne spustile od mojih usana do mog obraza, niz moj vrat dok nisu pronašle moju uspravnu bradavicu. Samostalno je hodala ispred mene željna pronaći tetu Katy. Moj dečko."rekla je Katy opušteno. Naslonila sam glavu na njegovu i u potpunosti ga poljubila u usne.

Lako 36 DD. Na telefon u registar jedan. Nisam ništa ponio sa sobom."Pa, odlazim za nekoliko minuta. Bilo je tako vruće i tako divno da su mi se naježile jeze. S usana mi se oteo jauk. Poljubivši me opet punim usnama, uvukao je jezik između mojih usana i prevrnuo ga preko mojih. Ali mogu reći da mi je lice crveno i da me Matt gleda sa zanimanjem."Pa", kaže ne nikome posebno."Ostavit ću vas, djevojke, što god da radite danas.""Vodimo Abbi u Zoološki vrt. Nema šanse da je takav tip bio s djevojkom tako...pa, drugačiji. Uhvatila sam ga za kosu i stegnula noge, gurajući mu zdjelicu u lice dok sam dolazila.
Vruća sperma, duboko u meni. Kosa joj je bila stvarno lijepa crvenkastosmeđa, ali je bila ošišana na tako neobičan način.
Osjećao sam se kao vatrena lopta spremna da eksplodira."Abbi", pozvao sam, privlačeći njezinu pozornost.Činilo se jednako opčinjeno ovim čovjekom kao i ja."Ovo je Matt. Bilo je tako dobro. Glasno sam zastenjala, a on je pritisnuo jače. Dok sam mu ponovno ljubila usne, usta na usta, jezik na jezik, raskopčala sam mu pojas i otkopčala hlače.
Možeš li reći Matt?"Pitao sam ju."Moj Matt."Pametno je odgovorila. Nikako da je bila debela web stranica za upoznavanje s ružičastim kupidom. Dok sam ga nastavila ljubiti, osjetila sam njegovu ruku kako ulazi u moj kaput kako bi obuhvatila moju punu grudi. Ali bilo je dovoljno smiješni profili za upoznavanje žena. Prišao sam ulaznim vratima Drug Emporiuma i vrlo tiho ušao u zgradu.
Uzimajući si vremena i istražujući područje, lizao je i ljubio moj klitoris i macu. Sisanje ustima i milovanje rukom. Minutu ga je držao jezikom dok je hvatao drugu dojku. Zubima sam ih povukla prema dolje i zgrabila sam njegov ogromni uspravni kurac u rukama. Smiješeći se, zatim sam zaronila usta niz osovinu njegovog penis, uzimajući sve u sebe.

Ovo ne može biti Katyin dečko. Okrenuo me i sagnuo preko pulta da mi dođe s leđa. Osjećajući kako mu osovina postaje još jača sve dok se nisam povukla ostavljajući ga da dahne.