Kakav je spoj u srednjoj školi

Judy je teško došla, vičući moje ime kao i ona. Stalno sam pokušavao ugurati sve dublje i dublje u Judy dok mi je sperma preplavila nju. Hvala na lijepim riječima. Lice joj se s nelagodom nasmiješila dok me je pozdravljala, a ja sam je brzo pozvao u svoju sobu. Ustao sam na trenutak i vratio se u krevet s malom torbom. Zamolio sam krojača da je napravi upola premalenu da naglasi Judyne obilne obline, i on je napravio prekrasan posao. Iskočio sam iz njezinih usta i dalje teško ljuljao i pustio sam je da mi sisa jaja na trenutak prije nego što siđe kakav je spoj u srednjoj školi.
Judy bi se durila kad ja ne bih nastavila. Njezine velike grudi poskakivale su pri svakom pomaku prema dolje, a klitoris je prizemljila uz moje stidne dlačice. Kleknuo sam uz bok kreveta između njezinih raširenih nogu i zagledao se u njezino prekrasno tijelo. Topla voda je bila predivna na mom golom tijelu.
Mogao sam čuti kako mi jaja udaraju o njezin šupak dok sam ga zabijao, njezina maca je bila toliko mokra da su mi jaja bila natopljena. Judyin je dekolte gotovo prelio gornji dio haljine, a ja sam začuđeno gledao kako su joj se velike grudi tresle pri svakom dubokom dahu.
Dok sam ga nježno vezao uz njezinu glavu, Judyna je ruka pronašla moj kurac i pogladila ga je. Judy je bila mokra, a ja sam htio biti siguran da će tako i ostati. Samo sam ostavio četku na njezinom klitorisu i nastavio lupati dok sam gledao u Judyne oči. Kako nisam na sebi imala donje rublje, moja natečena muškost se oslobodila. Izgledale su tako dobro na njezinoj kremastoj koži.
Izvadio sam malu bočicu i okrenuo je naopako, pustio sam da iscuri na Judyin veliki prelijepi trbuh. Njezina maca stisnula mi je kurac dok sam počeo svršavati aplikacije za upoznavanje ubile su romantiku. Pokazao sam Judy da mi se pridruži i pomogao sam joj ući u jacuzzi.