Jim i Pam izlaze u stvarnom životu

Zadrhtala sam od osjećaja koje je izazvalo moje nježno tijelo;gipka, glatka i zaobljena posvuda. A to je bila samo moja glava. I dok su mi prsti prelazili po blijedobijeloj koži i lagano popravljali svoje sitne, uspravne bradavice, osjetila sam kako mi trnci prolaze kroz tijelo od glave do prstiju.

Ipak je bilo. Uhvatio me za bedra i povukao, vukući me unatrag na krevetu tako da mi je guzica bila podignuta u zrak sa savijenim koljenima, leđa savijena pod stalnim pritiskom njegove ruke. Imala je masivne, lepršave, mekane sise - kako bi bilo da ih imam na prsima?Dok sam lagano pomicao komad njezine plahte kako bih sačuvao njezinu skromnost, ove su me najdublje misli zadržale čak i dok sam se udaljio, okrećući leđa i glasno kašljajući u pokušaju da probudim Natalie.. Dok sam uključivao tuš i testirao ga, nisam mogao odoljeti da se ne nastavim maziti i pipati, uživajući u novim osjećajima neobično osjetljivih... Moje tablete!Cindyne pilule!U žurbi da pobjegnem od Jaxxove prisutnosti, zaboravio sam malu bočicu koja je stajala u ormariću s lijekovima 001. I te su frustracije nestajale kako je noć odmicala. Moje je dupe bilo deblje nego što je bilo - ali ne na opušten, neprikladan način. Ispod toga osjetio sam navalu nestašne krivnje. Srce mi je ubrzalo na sekundu dok sam razmišljao o tome da je Natalie otkrila moj odabir donjeg rublja, morala objasniti svoj odnos sa Cindy...

Nazvao me... Jastuk mi je ležao u krilu, a ja sam se mračno osvrnula oko sebe i vidjela Natalie kako me bijesno gleda u sličnom pospanom stanju s druge strane sobe. Ali ona mi je posuđivala krevet svojih cimerica, pa nisam ništa rekao. Njegov je penis bio potpuno uspravan i dugačak više od jedne stope, silovito se ljuljao s jedne strane na drugu kao teška, opasna palica dok je jurcao preko sobe prema meni.

Natalie je još uvijek bila izvaljena na krevetu i lagano hrkala. Lagano sam zastao na prizoru — nosila je pohabanu staru majicu i majicu kao pidžamu, oboje s rupama. Milovao sam ih, lagano stežući i tresući, popravljao tvrde bradavice nalik gumicama dok me je prostrujala jeza. Trepavice su mi se činile duže, kao da imam maskaru, iako sam bila sigurna da nisam. Cindy mi je pokazala prednosti pripijene i pripijene odjeće, a sada sam bila u suprotnosti sa svojim starim udobnostima.

Bilo je to toliko apsurdno da se čak nije činilo stvarnim, sada kada sam bio uklonjen iz toga. Moja se figura, nekada muževna s tankim, dječačkim bokovima, preobrazila u oblik koji je više nalikovao pješčanom satu, širokih i zaobljenih bokova, koji se spuštao do tankih, zgodnih nogu.

Odmahnula sam glavom, vrteći raskošne pramenove oko glave, i podigla jednu ruku na dojku kako bih nježno mazila meku, ali čvrstu kožu. ili nešto sasvim drugo, nešto mračnije i dublje od tih emocija jim i Pam izlaze u stvarnom životu.

Usta su mi bila širom otvorena, a jezik je gotovo dahtao od vrućine. Ruke su mi bile zategnutije i zategnutije, ali ono što je nekada bilo malo respektabilno ispupčenje mišića na oba bicepsa spljoštilo se, a moje su podlaktice i šake djelovale tanje i gracioznije zbog toga. Trebao sam je probuditi, ali kako bih to mogao učiniti s njom... Kad sam se osjećao čistije, rekao sam joj što se dogodilo. Vukla se dolje, sve dok nije protrljala gore-dolje moje stisnute usne, natjeravši me da se još više migoljim. Ono što je privuklo moju pozornost bila je jedna velika, teška dojka, koja je djelomično propala kroz rupu blizu pazuha njezine košulje.

Umjesto toga, činilo se da su strane, od malo ispod pupka do malo iznad nogu, natekle prema van. Barem, dijelovi.