Kalkulator dobi za upoznavanje

Vrata su se zatvorila naizgled sama od sebe, njezin niski udarac unatrag bio je tako dobro postavljen. Nakon što je iz njihovog orgazma istisnula sav užitak koji su mogli, legla je na njega.

Mišići u zidovima njezine vagine skupljali su se sa svakim zamahom i osjećala je pulsiranje svake vene u njegovom penisu dok je naizgled uzimala više krvi, kako bi povećala svoju već zadivljujuću veličinu. Nasmiješila se i uzvratila: "Čitam literaturu cijeli dan"..

Dok se zavojnica zatezala i okidač je pogodio maksimalno povlačenje, zabio je svoj mokri prst u njezino dupe i dočekao ga je divlji vrisak užitka dok je ona šiknula u skladu s pumpanjem njegovih sokova, da se pomiješa s njezinim. Donijela je svoju odluku i sada je svoj plan zavođenja provodila u djelo. Brže se kretala uz njegovo lice, smočivši ga od čela do brade. Zazvonilo je na vratima i prekinulo njezin tok misli. Spustila je pogled na njegov još uvijek napumpan klip. Uhvatio je za bokove njezinih bokova i usmjerio njezin mokri coloter na svoje usne. Zajedno su jahali rubom. Usnama je protrljao vanjsku stranu njezine vagine, laganim dodirom. Još nisu potaknuli temu seksa, ali nakon dva spoja i poljupca za laku noć koji ga je ostavio bez teksta, on je definitivno iščekivao to iskustvo. Uspjela je spustiti njegove hlače i zavukla mu ruku u donje rublje, stavljajući ruku oko njegove otvrdnute osovine.
Na trenutak je stala dok se opruga iznutra stegla do maksimuma, a zatim je počela divlje povijati dok se zavojnica otpuštala i ona je zajahala valove orgazma koji su se smanjivali do plutajućeg osjećaja zadovoljstva. Podigao ju je, a ona ga je stegnula nogama, pritišćući svoju drhtavu pičku uz njegov pulsirajući penis. Napetost je u njoj brzo rasla, morala se osloboditi.

Zadrhtao je i ispustio grleno stenjanje dok je osjećaj njezine ruke oko njegova penisa obasjao svako živčano vlakno u njegovom biću kalkulator dobi za upoznavanje. Odveo ju je u spavaću sobu i sjeo na njen kraj, ležeći s njom na sebe lažni GPS za aplikaciju za upoznavanje.
On i Alison upoznali su se prije tjedan dana i odmah su se slagali. Zvono je zazvonilo drugi put. Podignula se u njegovu ruku i on je osjetio kako mu prsti klize po njezinim vlažnim usnama. Alison je bila zauzeta pripremama za njihov spoj, birajući odjeću za koju je znala da će imati željeni učinak na Paulov libido. Pogledala ga je u oči i vidjela kako se mijenjaju od oštrog iznenađenja do životinjske potrebe. Ispustila je tiho predenje i počela polako milovati njegov penis. Opet su se poljubili;njihovi jezici istražuju udubine iza usana.