Navodi odricanje od odgovornosti za upoznavanje

Uživajte!"Dok smo ulazili dalje u salon, Cheryl mi je šapnula: "To je bio Marcus? Izgleda veličanstveno."Pogledao sam ulijevo i vidio Darbyja i nekoliko momaka iz hotela kako sjede u separeu.
Potrudila se da ih natjera da se tresu svaki put kad se pomakne, a da bi bilo još gore sjedila je raširenih nogu dajući mu dobar pogled na njezin devin prst navodi odricanje od odgovornosti za upoznavanje. U svom prethodnom životu bio bih užasnut da me povezuju s riječju 'drolja', ali sada sam je jednostavno prihvatio kao riječ koja opisuje moj dio u mom životnom stilu.

Dok smo se razišli, okrenuo se i snažno me udario po guzici. Odmaknula sam se i objesila grudnjak uz bluzu i suknju. Tko je najbliži biku ide prvi."On je objasnio. U vrlo kratkom roku vidio sam kako se Alanovo tijelo napeto i on je pokušao gurnuti svoj penis dublje u njena usta dok je pucao svojim teretom. I dalje je bilo jednako uzbudljivo kao bilo je to prvi put.
Budi spreman u jedanaest i trideset."Zagrlili smo se i poljubili i osjetio sam kako mi njezina ruka nježno trlja po guzici. On je kao lisica u kokošinjcu."Nasmijala se.
Stvarno me nije bilo briga tko je to bio. Sagnula sam se da podignem gaćice, a zatim prišla da ih stavim na kuku za kaput s ostatkom odjeće. Cheryl je zabila četrdeset osam sa svoje prve tri strelice. Primijetila sam da mu je kurac ponovno počela rasti i povukla sam prednji dio njegove majice da pokažem Cheryl.

Ispružila je ruku i zgrabila ga jednom rukom dok je povukla svoju majicu kako bi otkrila svoje sise. Pomogli smo mu da se osuši i obuče i vratili se dolje.

Izmjenjivali smo bacanja neko vrijeme, ali bez promjene odjeće. Sagnuo sam se kako bi se činilo kao da gledam u liniju laredo texas stranice za upoznavanje.

Tip koji je sjedio pored Cheryl bio je jedan kojeg sam prepoznala iz bande u Marcusovom podrumu. Cheryl je progutala slinu kao profesionalac i polizala mu kvaku. Kuhinja je otvorena pa ako želite nešto za jesti samo pitajte.

Bio je to snimak koji nikad nisam uspio napraviti. S raskopčanom kopčom grudnjak je držala uz grudi sve dok je Dante nije uzeo za ruke i podigao joj ih iznad glave. Podnosili su to lijepo i lagano i kad je Cheryl počela rukom trljati klitoris znao sam da neće dugo. Obojica smo ga slijedili gore i stajali da gledamo dok se tušira.
Igra je trajala neko vrijeme dok nisam nekako uspio pucati sto pet. Još uvijek nemam pojma tko je to bio. Dvije trojke i sedam ukupno trinaest.

Radi na ista glavnica kao i prsten za parove.