Odricanje od odgovornosti stranice za upoznavanje

Veselim se još.. Male hrapave grudi, bradavice podignute na laganoj hladnoći jutarnjeg povjetarca.
Ovo je bilo njegovo pravo. Opet je svaki njegov udarac pozdravljala jednim svojim. Zgrabio je ruke koje su se počele gurati uz njega, gurajući ih iznad njezine glave, držeći ih u svom škripcu poput stiska.
Susrela se sa svakim njegovim udarom, prisiljavajući se na njegov čvrsti član. Zastenjao je u iščekivanju stezanja koje je trebalo doći.

Povlačeći se, kleknula i povukla je natrag na sebe, poskakivala je gore-dolje po njegovim preponama, lagano se okretala pri svakom manevru, grcajući jako, on joj je dopustio da preuzme, a ona je lako odskočila na njega, sada kada su joj cijedili sokovi iz njezine pičke u njegovo krilo. Ljeto i pun mjesec pružili su mu više svjetla.

Rođena je da mu služi. Prokletstvo, bilo je tako vruće da sam tako teško snimio, sada mi se vrti, hvala na dijeljenju!Tako vruće, drsko, pohotno i gadno...baš onako kako treba mmmmmmmm uživala sam, na više načina ;) Hmmm.... Stavljajući jednu ruku oko njezine desne dojke, drugom je počeo pipati oko njezinog brežuljka, spuštene kose i uskog, malenog proreza. Oči su joj zasuzile dok ju je udarao, zabijajući se u njezinu malenu mačku. Utišao je njezine krikove zadovoljstva gladnim poljupcem, oduzimajući joj svaki dah u plućima. samo jedan mjesec, pa nije G*r.
Maknuvši ruku, obrisao je njezine sokove o svoju tvrdu glavu. Njezini slatki sokovi, iscurili su iz njezina proreza za istezanje. Okrenuvši se, otišao je do vrata i otključao sobu.
Bila je mala za svojih osamnaest godina, njemu se svidjelo. Prsa su joj se dizala i spuštala uz opušteno disanje sna. Gurnuvši prst dalje unutra, dotaknuo je njezin himen;bilo je dobro uvjeriti se. Zajedno su se kretali, uživajući u osjećaju velikog kurca u djevičanskoj pizdi. Bila je tako prokleto tijesna da bi mu bilo teško uklopiti se u njezinu djevičansku pičku, ali on bi je sigurno utjerao unutra. Srušivši se na nju, nastavio je pumpati;htio je biti siguran da je puna njegove sperme.
Osjećajući kako joj se mišići skupljaju, iskoristio je svoju priliku. Izvrstan prvi pokušaj. Izvlačeći se, skliznuo je u glavu svog penisa, osjećajući kako se njezine strane automatski skupljaju oko njega.

Odmaknuvši se, pogledao je nered koji je ostavio odricanje od odgovornosti stranice za upoznavanje. Do tada mu je ona bila oruđe za uzgoj.
Zatvarajući oči, prisilio se u njezinu usku pizdu, pumpajući sve brže i brže, urlao je dok je oslobađao svoj prvi teret u njezinu macu. Osjećajući njezin himen, povukao se unatrag, ostavljajući samo vrh svog penis u njezinoj čvrstoj mački. Otišao bih na provalu u djevicu robinju tako što bih je uzjahao, natjerao da me čisto posisa, a zatim je iznervirao, možda završio tako da liže pod kad je sperma, djevica i djevičanska krv iscurile dok sam je imao u dupe;ali to sam samo ja. Uzimajući njegov penis u jednu ruku, dotaknuo je glavom njezinu macu.

Nije čekao dok se ona trgnula, pritisnuo je svoju ljubičastu glavu, prekrivenu njezinim sokovima, uz njezino dupe. Još jednom stavivši glavu na ulaz u tijesnu rupu.
Stjerao ju je dolje u krevet, on je pojačao tempo, napumpajući je punim svojim dolaskom dok je njezino zategnuto dupe čudilo njegovom kurac. Nježno su njegovi napadi splasnuli, a on se izvukao iz njezine guzice, ostavljajući mlohavu djevojku na krevetu.