Dallas hookup reddit

Tada mi je rekla da legnem i zatvorim oči. Ova je priča potpuno izmišljena i ni na koji način ne odražava seksualne preferencije lijepe gospođe Britney Spears. Kad sam stigla tamo, pronašla sam omotnicu s mojim imenom zalijepljenu za moja vrata. Sanjao sam o tome kad me Mandyin slatki nevini glas vratio u stvarnost."Dakle, ti si sigurno Melissa", upitala je mlada pop zvijezda pružajući mu ruku."Da, tako je", odgovorio sam, stisnuvši joj ruku, "ali kako ti..." Skratila mi je rečenicu kad je rekla: "Brit mi je rekla.
Dok sam je gledao kako provlači kroz vrata i nestaje, toliko mi se misli motalo glavom, zašto je Britney rekla?Kome je još rekla?Jesam li stvarno bio tako dobar?Je li Mandy bila stvarna?Odlučio sam da o tome moram razgovarati s Britney dallas hookup reddit. Na brzinu sam se istuširala i onda odlučila koji ću kupaći kostim obući večeras, iako ga vjerojatno neću dugo nositi. Nisam mogao odoljeti, nježno sam joj ugrizao usne i klitoris prije nego što sam uvukao jezik u njezine dubine. Žao mi je, ali bio sam gledajući vas dvoje. Počela je umetanjem prsta u moju mokru macu. To je gurnulo moje sise tako da su izgledale veće nego što su stvarno bile. Nisam znala da ćeš uznemiriti ovo.""Ne želim izgubiti posao zbog ovoga", odgovorio sam."Ne brini o tome", rekla je, prolazeći rukama kroz moju kosu, "jedina osoba koja te može otpustiti sam ja i ne bih otpustila nikoga tko može sisati macu najbolje što možeš."Nasmiješila se i poljubila me, duboko i strastveno. Moje su ruke pronašle Britneyine ogromne sise dok je moj jezik istraživao njezina usta. Kao i Mandy Moore, Britneyin uvodni čin. Zatim je omotala noge oko mog struka i ponovno me poljubila, vodeći jezikom.
Konačno se zakotrljala ponoć. Volio bih da se ti i ja tako sretnemo.
Ne tako velike kao Britney, ali to nije bilo važno, rijetko tko ima sise tako velike kao Britney. Nikad nisam shvatila koliko je Mandy Moore bila seksi do večeras xkcd age dating.
Ima još tri-četiri poglavlja ove priče i postavljat ću ih sve dok još bude interesa, zanima li koga?. Nisam mogla ne zastenjati: "Ohhh dušo! Puši me! Jače! Nemoj stati! Osjećaj je tako dobar! Jače! Nemoj stati!"Sisala mi je pičku dobrih deset minuta prije nego što sam doživjela orgazam."Ohhh da, Britney! Puši! Svršavam! Puši jače! Nemoj prestati! Oh, da! Svršavam!"Moj jizz prskao je po njezinim usnama dok je nastavila sisati.
Ovo je bio trenutak koji sam čekao otkako smo se ona i ja upoznali. Stigao sam u hotelsku sobu oko jedanaest. Tijekom cijelog koncerta moja je maca bila mokra od iščekivanja, kao i međunožje mojih hlača. Popeo sam se na stražnje sjedalo auta koji me trebao odvesti u hotel. Otprilike pola sata kasnije predstava je bila gotova i ona se pojavila iza pozornice. Zatim je nastavila praktički strgnuti moje odijelo.
Rekla mi je da je bila vrlo blizu orgazma nakon kombinacije noćnog koncerta i kupanja nju i ja smo upravo uzeli. Njezine macaste usne, pretpostavio sam od hladne vode, bile su natečene i pozivale su moj jezik da ih ponovno kuša. Njezina posljednja pjesma bila je Baby One More Time i još uvijek je bila u kostimu, oskudnoj uniformi učenice.