Izlaziti s nekim u specijalnim operacijama

Odgurnuo me od sebe i vodili smo nevjerojatnu ljubav. Bio je uzbuđen i sada je bijes u njegovim očima nestao i sve što je imao bila je ljubav prema meni. Bio sam toliko mokri da sam smočio stolicu.
On je preuzimao kontrolu. Skinula sam ga do bokserica i počela udahnuti topli dah u njegove kratke hlače. A onda sam čuo kucanje na vratima. Zaintrigiralo me da je htio početi s analnim seksom. A onda...usta su mi se ohladila dok mi je krv jurila u natopljenu macu i došla sam tako bijesno da ga je moj pokret gurnuo preko vrha i spojili smo se izlaziti s nekim u specijalnim operacijama. Pripremio sam sobu sa svijećama i strateški postavio M&M's i Altoide i ulja i naravno čokoladne maline.

Stalno mi je govorio da sam loša djevojka i sa svakim udarcem peklo mi je dupe, ali mi je maca postajala sve vlažnija i vlažnija. Prvi sam stigao tamo jer sam bio uzbuđen što sam ga vidio.

Htio je znati hoću li ovaj put biti dobar i dati nam priliku. Odlučila sam ostati odjevena jer je on uvijek uživao u vođenju ljubavi dok sam ja nosila barem jedan komad odjeće. U početku sam bio užasnut, bez riječi i posramljen. Tada mi je rekao da skinem suknju i tange. U dvije godine ovaj je grad na raskrižju narastao s novim mogućnostima za naše susrete. Nasmiješio mi se i namjerno ušao u sobu. Smack!A onda uz moj lijevi obraz. Na sebi sam imala svijetloplavu majicu, bez grudnjaka, ružičaste čipkaste tange i kratku traper suknju. Zatim mi je rekao da se opet nagnem preko stolice i da će mi završiti kaznu. Tu je bio. Zatim me uzeo za ruku i odveo do velike platnene stolice i rekao mi da se sagnem preko naslona za glavu. Zastenjao je i rekao da mu to nedostaje. Zagrlili smo se i bilo mi je bolje nego što sam uopće mogla zamisliti.
I onda se to dogodilo. Shvatila sam da mu je to sigurno najviše nedostajalo pa sam mu odlučila dati ono što želi. Gorjelo mi je dupe i maca. Ali postojao je dio mene kojem se to svidjelo.

A onda je stao.