Izlasci na redditu se ne isplati

Polako klizi unutra i van, rukujući ti klitoris. Vidim kako si glatka, očito si se jutros obrijala pod tušem i kao i uvijek imam prednosti!Sviđa mi se kako tvoja maca izgleda.

Zatim se spuštaju dolje i ponovno se počinješ igrati sam sa sobom. Užitak koji si pružate tjera vas da stenjete i pravite male zvukove u grlu izlasci na redditu se ne isplati. Trljam lice i uzdišem.
Mačka ti blista dok prstima prelaziš preko sada izloženog seksa. Za mene je situacija tako erotična.Čini se da to osjetite i usporite. Nagneš se naprijed i poljubiš me.

Moje ruke te obilaze i držim te. Shvaćam da ti je suknja toliko kratka da mogu vidjeti tvoje gaćice. Glatke usne, pozivajući V. Okus je raj. Otvaram usta i jezik mi nježno prelazi po tvojim prstima. Tvoje me oči uvijek izmame osmijeh, kao i sada. Uživam kako si mi posebna.

Brže pomičeš prste, jebeš se, puniš se i činiš da se osjećaš tako dobro. Autorica je ovu priču objavila na web stranici LitErotice shvaćajući da će ljudi, nadamo se, uživati ​​i možda biti inspirirani njome. Nježno stenješ. Kratka suknja koju nosiš jedva mi dopire do bedara. Mogu vidjeti puni oblik tvojih grudi, prekrivenih najljepšim bradavicama ikad. Kada dođete do mace pritisnete malo jače i materijal potamni gdje svila odjednom upije vašu vlagu.

Na kraju se zavališ, nježno me poljubiš i ustaneš sa stolice."Misliš li da ćeš sada imati više sreće s računalima?"pitaš.