Izlaziti s ekscentričnom ženom

Skye se nasmiješila i zahihotala dok je okretala svoje dupe prema njemu. Uvijek je bila pomalo zavidna na Lizzynom dugom talentiranom jeziku koji je, činilo se, hipnotizirao i muškarce i žene. Usput su joj prsti zarili u majicu milujući stvrdnute mišiće prsa i kad je sletjela između njegovih otvorenih bedara, njezina su usta našla njegov prekriveni mišić. nastavlja lizati bebu ... Kao da je razgovarala s njom umjesto s Nickom."Hajde tata ... Nick je brzo navukao svoju majicu preko glave i bacio je negdje u kuhinju.

Tijelo mu se treslo od užitka, otpuštajući još jedan teret, pa još jedan dok mu se jaja nisu potrošila. Ali nešto što je rekla zasmetalo mu je izlaziti s ekscentričnom ženom. Ispustivši veliki orah, brzo je prešla na drugi orah, skupljajući ga u usta kao što se radi delicija u otmjenom restoranu.

To je mjesto dušo", mjaukala je, povlačeći šaku kose u rukama. spermi za svog droljavog mačića... Između svakog teškog udaha dahnula je: "Nadam se da uživate u predstavi.""Da, jesmo", odgovorila je Lizzy s veselim osmijehom na licu."Što je s tobom Crystal? Uživaš li u predstavi?"Bilo je malo reći da je bila ošamućena i zaprepaštena. Te su žene slobodno koristile izraz i činilo se da je u redu s Nickom, Jamiejem i Fritzom. Nakon još nekoliko izleta gore-dolje rastući mišić, zgrabila je pojas njegovih kratkih hlača i povukla ih.

Igrala se s njim, tjerajući ga da nagađa kad će ga usisati u usta. Hajde dušo ...
Razmjenjivali su meke sočne poljupce, usne su im se lagano dodirivale, a jezici su jurili po mekim grebenima. Stoga mislim da bi jutros bilo sjajno vrijeme da ga isprobam."Skyein izraz lica odavao je njezino uzbuđenje."Reci mi. Nickovo tijelo se ukočilo, a oči su mu se čvrsto zatvorile, držeći se do posljednje sekunde. Mmmmmm ... Povlačeći smotuljak kose, trebao ga je da zaroni jezikom u njezinu macu.

Pali su u dubok poljubac, njezine su ruke obavile njegova mišićava ramena, a njegove ruke lutale su gore-dolje po njezinim golim leđima. Uživao je u načinu na koji mu je Skye sisala jaja i kad je pustila jedno da iskoči iz usta, njegov je stenjanje bio znak da uživa u njezinoj stručnosti. jebi svoju gadnu malu kučku ...
U razgovoru je koristila izraz "mi". Nastavljajući s brzim milovanjem po njegovom kurac, znala je da je njezina nagrada udaljena samo nekoliko trenutaka. Bacio je pogled na Lizzy i Crystal, ali ih zapravo nije vidio. Um mu je lutao požudnom baštom užitka i pokušavao se kontrolirati.