Link grupe za upoznavanje na WhatsApp-u

Ovaj put smo išli s najboljom prijateljicom moje žene, Juliet.
Svakog semestra uspostavljala je bliske odnose s mnogim svojim studentima. U roku od nekoliko tjedana već je imala nekoliko stotina prijatelja. Dok je bila na fakultetu, nije znala čime se želi baviti.
O moj Bože."Kad sam pitao koja slika, okrenula se da me pogleda."Onaj na kojem se vidi moja bradavica. Nije trebalo biti tako velika stvar, ali Wendy je kao da joj je teško stečena reputacija jako pogodila. Zatim se opravdala da ide razgovarati s njim. Bile su to suze radosnice Link grupe za upoznavanje na WhatsApp-u. Kad smo izašli, nisam mogla a da se ne divim kako je Wendy lijepo izgledala dok joj je voda curila iz tijela. A Wendy je uvijek bila sjajna prema Juliet. Siguran sam da je to učinilo njezine roditelje ponosnima, pogotovo jer joj je tata bio ministar.
Onakve glupe slike koje ljudi snimaju kada su zaljubljeni.(smiješna lica, velike oči, isplazi jezik, tako nešto...) Nekoliko dana prije incidenta iznenadio sam je slikajući je dok je čitala u krevetu. Počeli smo izlaziti tek godinu dana kasnije kada sam naletio na nju na koledžu udaljenom više od tisuću milja. Upravo u tom trenutku pored nas je prošla skupina žena u toplesu. To je očito bila religiozna stvar cdff christian dating za besplatne recenzije.
Dočekala nas je u predvorju odmarališta i dala nam poljupce u obraz. Poučavanje je bilo njezina strast u životu (zajedno s obitelji i vjerom). Nikada nismo imali problema sa zakonom (osim povremenih prometnih prekršaja) i trudimo se biti aktivni u zajednici. Bila je disciplinirana osoba. U tom trenutku sam shvatio kakav sam sretnik, što sam na odmoru s dvije otmjene i sofisticirane dame. Ali Juliet to nije imala. Moja braća ili sestre - bože. U to vrijeme Juliet je završila s razvodom, a Wendy je htjela učiniti nešto posebno za nju, kako bi se osjećala bolje.

Jednostavno ne mogu."Wendy je uvijek bila osoba koja pretjerano reagira kada stvari postanu stresne. Naša hotelska soba bila je samo 4 kata i imali smo savršen pogled na bazen. Svoju drugu knjigu napisala je s 28 godina, koju je pročitalo tek nešto više ljudi. Baš kao kad je slučajno pokazala bradavicu na svom facebook profilu. Do tada smo već imali dvoje djece zajedno i prilično uspješne karijere. Koliko ih je sigurno vidjelo? I nikome nije smetalo da mi pošalje poruku i kaže mi. Sve što smo Wendy i ja mogli učiniti bilo je da se pogledamo u nevjerici.
Područje s bazenom imalo je samo nekoliko upaljenih svjetala. Bila je jako ponosna na dvije nagrade. Unatoč tome što je nekoliko kratkih trenutaka ranije bila tako uništena, ugasila je svjetla i te smo noći imali nevjerojatan seks.