Stranica za upoznavanje aktivista

Valjda mi je pokazao tko je gazda.Činilo se da je moj bivši stvarno uživao kada me njegova ljubavnica ponovno rasplakala... bivši se naglas nasmijao i rekao mu da će se pobrinuti da kaže "malom tipu" (meni).

Ustala sam da se očistim, ali on mi je rekao da ne... Nakon otprilike sat vremena, moj BF se iskrao iz kreveta i otišao u sobu svoje ljubavnice.
Izdrkala sam svog malog inča crva s dva prsta tamo u dnevnoj sobi, razmišljajući o tome kako me varaju noć prije stranica za upoznavanje aktivista. Jednog dana me natjerao da pokupim njegove smjene kako bi mogao nekoga posjetiti. Njegova znojna jaja udarala su o moju bradu, a on je neprestano mrmljao između gunđanja. Otpuhao sam svoj mali teret pravo u hlače dok sam ga zamolio da pošalje slike kad ga dobiju... Ne velike snimke s debelim užetom poput videa za koje sam znao da je prestao gledati.. kalkulator dobi za upoznavanje.
Grcao je dok su mi njegovi snažni udarci začepili usta. Pocrvenjela sam i ispričala se da idem počistiti prije nego opet radim za svog dečka.