Dečki koji samo žele spojiti citate

Nastavite s dobrim pisanjem.

Proširivši svoj stav gotovo pozivajući njegove prste, ne bi bila razočarana jer je gurnuo jedan pa dva prsta gotovo grubo u nju. Okrenuvši se i uzevši ručnik, držao ga je otvorenim i čekao da izađe prije nego što ga je omotao oko nje. Osjetio je kako se napeta prije nego što je tiho prošaptao: "Da, Učitelju", podigavši ​​drugu dojku, Naslonivši svoja gola leđa na njegova prsa, osjetila je njegove ruke kako je okružuju i njegove prste naslonjene na njezin goli nasip. Naravno, nije bila tamo zbog kućnog ropstva i on je s njom razgovarao o tome prve zajedničke noći. Naslonivši se jedno na drugo, konačno se uspravio i vratio u hlače prije nego što je pogledao svog ljubimca koji je još uvijek ležao iznad klupe u kupaonici.

Trening je započeo sljedećeg jutra kada je Master razgovarao s Petkom za doručkom o pravilima koja će biti na snazi ​​i što se od nje očekuje sada kada postoji fizički kontakt između njih. Nakon što ju je osušio i očito nije bio zadovoljan sramežnošću i možda poniženjem koje je osjećala, pustio je ručnik da joj padne na noge dok je podigao njezinu lijevu dojku i posudio joj "Jesi li se ovdje oprala?".

Trebalo je tjedan dana da D/s strana njihove veze potamni, a sjedenje za stolom za doručak i razmišljanje izmamilo mu je osmijeh na lice kad se sjetio Petova iznenađenja dok je povukao staklena vrata tuša dok se ona tuširala i gledao kako se pjeni njezino tijelo sapunom. Njezino se tijelo grčevito omotao rukom oko njezinih golih prsa i držao je uz sebe dok ju je gurao sve bliže i bliže njezinom orgazmu.
Hvala vam!Ovo je zapravo djelo mog Učitelja, zamolila sam ga da mi napiše priču i bio je dovoljno velikodušan da to učini. Njezino nago tijelo koje se lagano diglo, primijetio je njezina mokra bedra, njezinu blistavu mačku i tiho progovorio: "Očisti se, ljubimac, i naći ćeš svoju odjeću za danas posloženu na krevetu."Znao je da ona nije baš voljela da joj govori što da obuče, ali prije spavanja večer prije su odabrali što će odjenuti za taj dan, pa je znao da to neće promijeniti jasno korišteni osjećaj koji bi je mogao okruživati ​​sada dok je ležao ničice svoje kupaonske klupe. Njegovo se tijelo zabijalo duboko i snažno u nju dok je držao njezine bokove u čeličnom držanju, bilo je jasno da se radi o njegovom zadovoljstvu, a ne njezinom, jer su njegovi udari postajali sve jači i brži. Posesivan, mračan i stvarajući njezino uzbuđenje, upumpao je dva velika prsta duboko u nju dok je palcem masirao njezin klitoris. Osjećao je kako malo plitko diše uz njega dok su mu prsti klizili između njezinih nabora i zadirkivali meki pupoljak koji je bio njezin klitoris.Čuvši njezino lagano jaukanje i prislonjenih usana uz njezino uho, šapnuo je: "Sada si moj, vlasništvo s kojim želim raditi."Znao je kakav će učinak njegove riječi imati na nju i stoga ga nije iznenadilo njezino tiho jaukanje ili činjenica da se još više nagnula u njega. Okrenuvši se i ostavivši je, tiho je otišao niz hodnik prema kuhinji gdje je sjedio pijuckajući kavu slušajući zvuk tuša na drugom kraju kuće. Rasprave o mraku i nasilju bacile su bljesak u oči kućnih ljubimaca, a ona je posegnula da dotakne Učitelju ruku i upitala: "Možemo li na kraju pokušati napraviti podrum?"Između njih je nastala stanka i polagano kimanje od strane Učitelja što je Peta silno uzbudilo. Nakon večere dok je gledala televiziju i razgovarala zajedno, pogledala ga je u oči i rekla: "Gospodaru želim da me treniraš, očito mi BDSM nije nov i znaš što volim, ALI želim da me naučiš biti savršen za tebe."Čak i sada kad se sjetio pogleda u njezinim očima, otkrio je kako mu se dižu dlake na zatiljku. Uz neka osnovna pravila, dani provedeni zajedno bili su mješavina vanilinske normalnosti i suptilnih aspekata D/s.
Na tom sastanku su se dogovorili da će se Pet i dalje zvati Kućni ljubimac, ona će nastaviti voditi svoj dnevnik i preuzeti odgovornost za većinu kućanskih poslova uz pomoć Učitelja ako bude potrebno. Noću bi Učitelj sjedio na sofi i gledao televiziju i postao je njihov običaj da ljubimac ili sjedi pored njega mazeći se ili sjedi do njegovih nogu između njegovih koljena gdje se Učitelj može igrati s njenom kosom i razgovarati s Petom. Složili su se da će prijelaz s interneta na druženje u međusobnom društvu zahtijevati prilagodbu, ali su izrazili povjerenje u međusobnu sposobnost da to uspije. Potpuno odjevena bilo je jasno da joj se ne namjerava pridružiti i poznavajući ga kao i ona znala je da je njegova namjera promatrati pa mu je, okrenuvši svoje tijelo prema njemu, dopustila da gleda kako se ona umiva i dodiruje najintimnija mjesta na svom tijelu. Sviđa mi se način na koji razvijate ovu priču.

Vrlo ugodno. Njegove riječi protiv njezina uha mračne su i posesivne. Dogovoreno je da će pravila pokrivati ​​i verbalne i neverbalne upute i da će se sva pravila provoditi jer bi nepromijenjena pravila ismijavala D/s vibru kojoj se teži.

Prošla su tri tjedna otkako su se osobno upoznali i reći da je bio začuđen kako dobro ide njezin trening, bilo bi malo reći.Čak i sada kada je podigao pogled sa svog mjesta za kuhinjskim stolom, mogao je vidjeti kako užurbano briše prašinu, usisava, čisti i općenito se brine da kuća koju sada dijele bude urednija nego ikada prije. Tek tada je uspostavila kontakt očima s njim, prsti su joj klizili između nabora i oprali joj najintimnije mjesto dok je gledala u njegove oči udaljenim pogledom. Osnovna pravila kao što je kućni ljubimac ponašati se pristojno, ne odgovarati i stalno nositi crvenu boju bila su pitanja koja su također zacementirana. Osjećao je kako njezino tijelo reagira i mogao je vidjeti kako se hvata kandže za klupu, razrogačenih očiju dok se saginjao nad njom i režao, njegove riječi su je rasplamsavale dok je zurila u njega širom otvorenih očiju ne trepćući kao sperma za njega. Tuš je završio, isključila je vodu i oklijevajući ga pogledala dok je on stajao između nje i velikog pahuljastog bijelog ručnika koji je visio na držaču za ručnike iza njega. Između njih nije progovorila niti jedna riječ, a njezini zajapureni obrazi rekli su mu sve što je trebao znati o njezinoj reakciji. Kućni ljubimac je preuzeo kućanske poslove i Gospodar se nije mogao sjetiti da je kuća bila čišća, hrana bolja i ispunjeniji osjećaj u njegovom životu.

Na njega na taj način nije utjecalo ono što je rekla, već način na koji je to rekla. Sposobnost kućnog ljubimca da svršava stavljena je u ruku njezinu gospodaru i ljubimci je rečeno da će morati dobiti odobrenje svog gospodara prije nego što sama ili zajedno s učiteljem postigne orgazam dečki koji samo žele spojiti citate. Cviljenje i stenjanje bili su njezin jedini odgovor dok ju je gurnuo preko umivaonika u kupaonici uz zvuk spuštanja patentnog zatvarača, kada je došao potisak koji ju je podigao na nožne prste, ali njezine su oči sada bile uperene u njega dok je gledala u odrazu ogledala ispred nje.