Izlaziti s tipom u zatvoru

Nikada nije vidio takvu strast u ženi. Htio bih upotrijebiti svoj jezik. Kad je došlo osam sati, Daniel je bio istuširan i spreman za svoju Lillianne.
Kad mu je zazvonio telefon, zaprepastio se i brzo se javio."Daniel, drijemaš u autu sa svojim mislima."Netko je povukao. Njezino blijedo dupe mahalo mu je poput svjetionika u noći. Zavila je ruke u pokrivač dok je topli pokrivač topline prekrio njezino tijelo. Pikam svoju mačku za tebe.
otvor. Gledao je s rastućim penisom dok ga je milovala izlaziti s tipom u zatvoru. Svalio se na svoje autosjedalo. Nikad nije osjećao ništa tako dobro. ne provaljivati ​​je, nego voditi ljubav s njom. Daniel ju je šokirano pogledao, ali učinio je kako je naredila.
"Raširi moje mačkice. Daniel je dahnuo od čiste požude dečki koji samo žele spojiti citate. Zamišljao je to prilično često.
Tijelo joj je zadrhtalo dok su joj njegovi jauci ispunili uši. Njegove riječi rasplamsale su njezinu strast i učinile da joj rosa brže teče, njezini jauci užitka ispunili su telefonsku liniju dok je mazila klitoris.
Miris žene i uzbuđenja. Uživao je jesti njezinu guzicu i macu. Dahtao je za zrakom. Polako je pomaknula ruku između bedara. Do sada mu je davala dijelove i djeliće njegove fantazije. Kad je prišla do njega s lažnim kitom u ruci, poželio je zastenjati u užitku. Da sam sada s tobom i bio sam ovakav; što bi učinio?"Zastenjala je, Daniel je uhvatio svoj kurac kroz traperice i započeo polagani udar."Mmm, Lily. Lily je klonula na krevet dahćući i dršćući. Lily je osjetila crvenilo na njezinim obrazima, ali je nastavila milovati lažni kurac ispred njega."Sada, Daniele, ovo je još jedno od mojih iznenađenja. Lily je ustala iza i pogledala njegov rascvjetao šupak. Pogledala je njegovo dupe i vidjela maleni otvor i zapitala se hoće li ga boljeti. Daniel ju je pogledao s čuđenjem i šokom. Bila je iznenađena što ju je palilo da ga gleda.