Svjesni dating glasgow

Polako ga je jahala, Kyle joj je stiskao sise dok su se njihova tijela vlažno kretala jedno uz drugo."Kakav nevjerojatan kurac!"Krista je dahtala: "Obećaj mi da mu mogu posuditi Cass..." Cassidy se nasmijala."Ne znam.
to je dobra napaljena drolja.""Savršeno se uvlači", rekao je Kyle, "nevjerojatna kuja.""Gah... Kyle je u srijedu poslijepodne sjedio u dnevnoj sobi i drzao svoj tvrdi kurac dok je gledao droljastu mamu kako je jebe njezin sin tinejdžer dok je prala suđe. Telefon joj je zazvonio s tekstom i podigla ga je jednom rukom dok je drugom trljala klitoris."Sranje.""Nešto nije u redu dušo?"upitao je Kyle, okrenuvši se prema njoj."Ne, nije ništa svjesni dating glasgow. Zatim je glasno zastenjala."Jesi li dobro Kris?"upitala je Cassidy smijući se."Mmmmhmmmm..." Krista je odgovorila, "Upravo sam došla. Miris seksa bio je težak u prostoriji dok je Cassidy sjedila iza njega, njezine tvrde sise zabijale su mu se u leđa dok ga je Krista sisala po glavi."Bila si u pravu, Cass", rekla je, "dobar je okus. Pogled na stabilan protok precum koji curi iz njegovog kuraca učinio joj je da joj je maca pulsirala i postala vlažnija. Mogao je čuti Cassidy na katu dok se svlačila nakon škole, njih dvoje sami zajedno kao i svi ostali na raznim jebenim sastancima. Zatim je polizala njegovu osovinu, skupljajući sve preostale sokove prije nego što je stala iznad njega."Je li ti se svidio taj tata?"Nasmiješila se i tresla sisama s jedne strane na drugu: "Zašto ih ne popušiš?"Nacerio se i poslušao, usisavajući natečenu desnu bradavicu u usta, trljajući jezikom njezine kvrgave oreole.

Cassidy je vrisnula i zarila nokte dublje u Kyleova leđa dok je teško dolazila, šikljajući sok svoje mace niz njegov kurac."To je bilo jebeno nevjerojatno", dahtala je Cassidy, a Kyle joj je lizao sise. Zatim je zastenjao i ispalio mnogo vrućih užadi sperme niz njezino čvrsto grlo.