O čemu razgovarati u aplikaciji za upoznavanje

Odustao je od svih izvannastavnih aktivnosti, a ja sam nastavila biti izvrsna.

Ustao sam i zapanjeno pogledao Lindu. Trojke koje sam imala s Jeffom i Lindom te godine postavila su temelj mojih budućih seksualnih potreba, a imala sam mnogo MMF trojki u godinama prije mog braka.

Prešao sam jezikom oko njega i brzo ga prešao preko njezinog klitorisa, a Linda je omotala noge oko moje glave i došla uz glasan vrisak. "Pa, koji je to kurac bio?Prilično sam siguran da te moj rođak jebao u dupe kad sam ušao. Jeffov penis je bio mlohav, a on se zavalio i gledao kako sam ustala i ponovno uvukla kurac unutar njegovog rođaka. Nakon nekoliko utakmica, Jeff je bio nagnut nad stolom i poravnao svoj udarac. Imala je Jeffa da se zavali na kauč, a zatim ga opkolila, uzimajući njegov penis duboko u njezinu macu. Jeffovo cviljenje se pojačalo dok je Linda prijetila da će odati našu dobro čuvanu tajnu. Moj bijes me svladao, a ja sam otrčao oko stola i zgrabio je za ruku. Otpuzao sam na stol za bilijar pored nje i prebacio joj ruku preko struka.

Jeff je mislio da je to izvrsna ideja, pa se dopuzao na biljarski stol i stavio svoj penis na Lindine usne. Maknuo sam svoje usne s njezinih kako bi mogla odgovoriti."Ne", dahnula je, "nisi."Jeff je povikao kad je ušao u Lindinu macu.
"Da sam skinuo mi gaćice i raširio noge za tebe, kladim se da bi smislio neki izgovor da me ne pojebeš. Linda je prešla na kauč i praktički pala na njega. Linda je tu noć i veći dio Praznika rada provela s Jeffom i ja i probali smo sve što se itko od nas mogao sjetiti. "Kladim se da nikad nisi pojebao djevojku . Odmah sam tada odlučio da želim pojesti njezinu macu, pa sam se nagnuo naprijed i polizao Jeffovu spermu prije nego što je mogla pasti na pod.
Lindine su se oči zacaklele, a koljena su joj pokleknula. Nasmiješila sam se Jeffu ​​i zarila lice u Lindinu slasnu mačku. Pustio sam jedno njezino zapešće i posegnuo za njezinom uspravnom bradavicom, a ona je zastenjala od užitka kad sam je podesio. Spremno sam pristala i rekla mu da jedva čekam. Linda je ovoga puta bila voljni sudionik i omotala je noge oko mog struka i susrela moje udare.
"Pa, Valjda ćemo samo morati vidjeti." Linda je ustala i krenula prema vratima. Nastavila sam seksati s Jeffom kad god sam mogla, ali kako je godina prolazila mogli smo se rjeđe družiti. Bila je ludo zaljubljena u mene već nekoliko godina, a mi smo se malo zezali kad sam znao da to nitko nikada neće saznati. Zapravo je počela uživati!Dok sam je ljubio, podigao sam pogled prema Jeffu, a on mi se smješkao dok je uvlačio svoj tvrdi penis u i iz svog rođaka. Dakle, osim seksa koji sam redovito vodio s Jeffom, također sam varao svoju djevojku i seksao se sa što više žena koliko sam mogao. Jedna stvar je dovela do druge, i ubrzo sam bila sagnuta nad stolom za bilijar, a Jeff me jako jebao o čemu razgovarati u aplikaciji za upoznavanje.

"Više od jednog." "Da, točno uvredljivo ponašanje pri izlasku. Tog prvog tjedna škole pokušao sam ga ući u trag i našao ga kako puši travu u prostoru za pušenje. Uspio sam ga odvući u stranu na nekoliko minuta, a on mi je rekao da će njegova obitelj biti izvan grada za vikend za Praznik rada i pozvao me da ostanem s njim. Kretao sam se dok nisam ponovno bio između njezinih nogu i zurio u njezinu lijepu macu. Sljedeći dan smo proveli dan goli, jebajući se kada se itko od nas napalio.