Stranice za upoznavanje u Indoreu

Možda bih je jednostavno trebao poševiti i pustiti loptu da se kotrlja dalje po priči. Nisam joj namjeravao reći da moram poševiti Sarah bez sjedala. Otvorila sam vrata i ukočila se u dostavljačicu.

Ali bio sam vješt u njihovoj igri. Sjajno, zaplet!nešto je obično sve do malo.
Zapravo sam bio prilično gladan sada kad sam razmišljao o tome, nisam ništa jeo od ručka. U stvarnom životu učinila bi jednu od dvije stvari.
Ali biste li vjerovali da sam bio prekriven sapunom i šamponom kad je zazvonilo na vratima. Ispalo je više kao izjava. Moj pulsirajući član pritisnuo joj je bedro.

Moj penis skliznuo joj je dupe pukotine, osjetio sam liniju vlage razmazati duž donje strane mog penis. Okrenuo je svoju malu bilježnicu iz ruke."Poznajete li gospođu Elizu Dushku?"Kimnuo sam."Da, o čemu se radi?"Počeo sam dobivati ​​čvor u trbuhu."Pa, gospodine Kyle, žao nam je što vas moramo obavijestiti, ali gospođa Dushku je jutros pronađena u klancu ubijena."Šteta što ne znaš razliku između "otpada" i "struka" Oprosti, ali tvoj glavni lik je emocionalno dupe, nezrelo i uvredljivo prema ženama.

Prišao sam joj i malo se mazio kako bih ostao dodatno čvrst. Pitam se zašto baš mene želiš tako jako."rekao sam."Je li to zato što sam ja jedini koji je ikada rekao ne da te jebe?"Činilo se da se zapravo naljutila."Jebi se."Pljunula je stranice za upoznavanje u Indoreu. Njezin je jezik radio oko vrha mog penis i duž donje strane moje osovine. Njeni sokovi su kapali između nas, bilo je nevjerojatno koliko je ova djevojka bila mokra.
Puhnuo sam joj poput vatrogasnog crijeva u usta. Protrljala sam oči i pogledala na sat, bilo je devet ujutro, zastenjala sam i otkotrljala se iz kreveta i sišla niz stepenice.