Koju aplikaciju za upoznavanje koristiti reddit

Mogao sam osjetiti dobro podmazanu glavu njezina penisa kako mi pritišće guzu. Gledati gospodaricu Jodie kako navlači pojas preko svojih uskih kožnih traperica, gurajući dildo u svoju mokru pičku koja curi, bio je nevjerojatan prizor, želio sam da me ova žena odvede na mjesta o kojima sam samo sanjao, a ona je ispunjavala sve ih."Pomozi mi namjestiti ovog roba, želim ga toliko čvrsto da osjećam svaki potisak koji zabijem u tebe!"Skliznuo sam s kreveta, kleknuo pred nju, povukao i povukao svaki remen dok nije bila zadovoljna."Dobar dečko moja mala kurvo, nastavljaš mi udovoljavati. Moraš mi vjerovati, vjerovati da ti nikad neću fizički nauditi. Jednom je rukom omotala moj vrat drugom ispod mene, privlačeći se čvršće uz mene.

Inače, sviđa mi se dosadašnja dinamika među njima.. Prekrižila je noge. Pritisnuo sam bedra u krevet dok me je tukla, ponovno zabijajući šiljke u moj bolni kurac, dahtao sam, nasmijala se. Kad su joj se orgazami splasnuli, srušila se na mene, kliznula je tijelom niz moje gutajući moj kurac unutar svoje uske mokre mace."Molim te, moj robinji, ako još imaš to u sebi, molim te pojebi moju čvrstu pičku. Ugrizla ga je pomalo i počela šaptati."Ono što ćeš doživjeti, obećavam, zauvijek će ti promijeniti život. Volim te!""Dobro, imaj to na umu jer ono što ću ti učiniti učinit će sve puno boljim moj ljubimac!"Počela je koristiti lančani flogger na mojim leđima. Dajući mi ono što sam želio, što sam trebao koju aplikaciju za upoznavanje koristiti reddit.

Pomisao da ću izgubiti ovo i izgubiti nju bila je previše strašna za razmišljanje. Ako sada želiš otići, reci to, sve će završiti ovdje i sada!" Zatvorio sam oči i na trenutak razmislio o njezinim riječima. Kad je konačno završila, rekla mi je da ustanem, zajedno smo očistili sav osušeni vosak i znoj s plahti od lateksa. Skočila je s kreveta, brzo skinula remenje i izvukla one kožne traperice koje su bile natopljene znojem i vjerojatno nekim njezinim sokom. Bio sam previše zauzet diveći se njenom nevjerojatnom obliku. Jebat ću te tako duboko, tako potpuno, ništa i nitko ali ja ću ikada više moći zadovoljiti tvoje potrebe, razumiješ li mog roba? Nadam se, jer mi je trebalo toliko vremena da te pronađem.""Da Gospodarice moja, razumijem, podređujem svoj život i svoju dušu tebi, i samo tebi!"„Popni se na krevet, raširi noge, stavite dva od onih jastuka od lateksa ispod bedara da mi otkrijete svoju pičku, evo moje druge čizme, ponovno stavite lice duboko u otvor i uživajte u okusu i mirisu mene.
Sada sam tvoja opsesija. Jezik mi je plesao oko svake. Eksplodirala tolikom snagom od prigušenog iščekivanja u naletu vruće bijele sperme, neke su sletjele na njezine kožne sise, više na njezino lice, a neke natrag na mene dok sam nastavio svršavati sa svakim zatiskom njezinih bokova. Bila je sigurna da neće zaboraviti moje dupe obraze dok ih je bičevala i obilježavala. Dok se patentni zatvarač spuštao, otkrivajući njezin gležanj i gležanj, pljesniva aroma znoja, kože i dašak parfema se pojavila ispunjavajući moje nosnice njezinim mirisom pljesnivog znoja, duboko sam udahnuo, htio sam da mi ispuni pluća, progutao sam njezin miris bilo je opojno što je najranije možete dobiti dating scan. Oba njena savršena stopala sada su bila izložena preda mnom, blistala od znoja, jedno po jedno sam ih kušao, lizao znoj s njih, ljubio njezine tabane, njezine lukove, sisao sam joj prste pojedinačno, a onda odjednom kao zabila mi je svaku nogu u usta.

Ja ću izabrati!"Gledao sam, okrenuta mi leđima dok je birala dildo koji je htjela upotrijebiti na meni, da me slomi. Na kraju svake, njegovane znamenke nalazio se prirodni dugi crni ulašteni nokat, naoštren do smrtonosne točke, stiletto nokti. Svaki živčani završetak vrištao je dok je svaka vruća gusta kap tekućine zauzela svoje mjesto na mom već zapaljenom tijelu.
Trgnuo sam se kad mi je kažiprstom prešla preko obraza i usana da mi pokaže na što se spremam. Podignula se dalje uz moje tijelo i njen penis se jače pritisnuo uz mene. Njezine snažne ruke ostavljale su mi tragove na leđima kao što je to činila na mojim prsima. "Znam da ovo možeš podnijeti." Uhvatila je svoj kurac i gurnula bokove prema meni. Vrisnula je i počela me jebati brže, jače i dublje."Ti si tako veliki kurac!"Vrištala je: "Tvoje dupe stane na moj kurac kao rukavica, ti si moja kučka, moja kurva, moja jebena kurva.""Da, gospodarice, jebi ga.

Moj fetiš za stopala, njezina stopala, bio je jednako jak kao i za njezinu kožu i čizme. Nije trebalo dugo da mi se libido vrati dok mi je tjerala kurac, boljelo me od toga što je bila tako tvrda i tako čvrsto zbijena u te spone, ali njoj je trebalo ovo, kao i meni, neki osjećaj normalnosti da izađe iz ovoga, pa smo se jebali još nekoliko minuta i odakle mi sperma, nikad neću znati, ali ušao sam u njezinu veličanstvenu usku macu."Idem se istuširati, očistiti ovo mjesto, uključujući svu svoju odjeću i krevet, kad završiš, dođi i pridruži mi se.""I usput, onaj poziv koji sam ranije uputio bio je mojoj prijateljici, Amandi, pridružit će nam se sutra poslijepodne, budi spremna, ona je divlja od nas dvoje."Namignula mi je i lukavo, pomalo zločesto nasmiješila se i otišla pod tuš.

Moj kurac je eksplodirao unatoč bolnom stisku tih rukavica. Psihički, dobro je taj brod isplovio.

Osjetila je moje iščekivanje onoga što će se dogoditi dok sam počeo teško disati."Da, moja božice, molim te, daj da osjetim kako tvoji nokti sastružu vosak s mog mesa."Isprva je nježno prelazila dlanovima rukavica preko stvrdnutog voska, osjećao sam kako malene oštre kuke malo po malo stružu vosak. Bio sam u raju!Gurnula mi je oba tabana u lice, gušeći me njima, ova žena je znala koje gumbe treba pritisnuti, moj penis napeo se na oštre šiljke njezine igračke, trebao sam toliko svršiti da sam mislio da ću se onesvijestiti."Dosta robe, malo previše uživaš u ovome. Nije stala unatoč mojim kricima boli, jer je znala što radi.